Esve Pet Boeket Koker Oogst Equator
Pet Boeket Koker Oogst Equator €7,99

Pet Boeket Koker Oogst Equator

€7,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Esve Pet Boeket Koker Oogst Equator voor knaagdieren en konijnen! 

Ontdek nu de betoverende koker met een schitterende bos granen, grassen en bloemen! Maar dat is nog niet alles, want deze stengels zitten boordevol smakelijke granen en zaden. Een ware traktatie voor zowel jouw knaagdierenvriendjes als de vrolijke vogels! Het boeket is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit heerlijke Amarant Oogst Rood, knapperige Tarwe Aren Oogst, smakelijk Kanariezaad Oogst en pluizige Pluimgierst Oogst. Wat een feest voor de smaakpapillen!

100% Natuurlijk
Heel veel natuurlijk knabbelplezier
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Niet alleen siert dit boeketje jouw omgeving, het biedt ook een heerlijke smaakbeleving voor jouw geliefde knaagdieren en gefladderde vrienden. Een speciale traktatie die geschikt is voor alle kleine huisdieren!

Waar wacht je nog op? Haal snel deze prachtige koker met het ESVE Pet Boeketje in huis. Jouw knaagdieren en vogels zullen je dankbaar zijn voor deze smakelijke verwennerij!

Is het Habitat boeket geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Deze oogst is geweldig om bij hamsterscaping te gebruiken. Bij hamsterscaping draait het om de benadering van het natuurlijke gedrag van de dieren. Kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters, Gerbils en Ratten zijn echte zaadeters (granivoren), door het aanbieden van zaadrijk oogst zoals dit boeket wordt het natuurlijke gedrag van de dieren aangesproken. Dieren die hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen zijn happy en zitten goed in hun vel, het is dus zeer belangrijk voor de gezondheid van het dier. 

Vinden alle Knaagdieren en Konijnen deze Oogst lekker?

Ja hoor zeker! De Oogst valt onder de oogst met zaden, dat is weer anders dan oogst met bladeren of oogst met kruiden. De oogst met zaden is als voeding het beste geschikt voor de Granivore (zaad etende) knaagdieren, zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat. De gedroogde bloemen in de oogst worden ook graag gegeten door de herbivoren (Cavia, Konijn, Chinchilla en Degoe).

Geeft oogst uitdaging aan knaagdieren?

Ja, zeker weten! Oogst zorgt voor veel uitdaging omdat de dieren de zaadjes zelf moeten oogsten van de plant. De zaadjes worden immers niet los aangeboden maar moeten echt van het plantje afgehaald worden en dat geeft extra verrijking wat we ook wel voerverrijking noemen.

Hoe moet ik de Oogst aanbieden?

Er zijn heel veel manieren om de Oogst aan te bieden, ook een beetje afhankelijk van de doelstelling. Je kunt het boeket eenvoudig op de bodembedekking leggen, maar wil je dat je dier moeite moet doen, dan kun je deze ook rechtop in de bodembedekking plaatsen, bij een laag van minimaal 20 cm is dat prima te doen.

Het is ook mogelijk om deze aan de tralies van het verblijf te bevestigen met een snack klem.
Het is ook mogelijk om de amarant aan glas te bevestigen door middel van een zuignap klem.

Hoe eten knaagdieren de oogst?

Alle knaagdieren eten de oogst op hun eigen manier, sommige knaagdieren houden het vast met hun handjes en andere knabbelen het er zo af.

Kunnen dieren dik worden van deze oogst?

Hoewel alle zaadjes vetrijk zijn, gaat het hier wel om gezonde vetten die essentieel zijn voor de gezondheid van de dieren, het is dus geen extreme dikmaker. 

Hoe wordt de Oogst bij ons bewaard?

Het is leuk om te weten dat wij deze oogst rechtstreeks van de fabrikant ontvangen en daardoor een zeer goede versheid kunnen bieden. In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

Specificaties
Inhoud (ca): Boeket
Samenstelling: Amarant Oogst Rood, Tarwe aren Oogst, Kanariezaad Oogst, Sudangras Oogst
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja de dieren moeten het zelf oogsten
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Vogel
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Esve Pet Boeket Koker Oogst Equator
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »