Stokjes Ruif 26 cm
Stokjes Ruif 26 cm €7,99 €9,99

Stokjes Ruif 26 cm

€9,99 €7,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Stokjes Ruif voor Knaagdieren & Konijnen!

Met deze grappige ruif tover je het eetmoment om in een echte beleving! Het is eigenlijk een heel simpel idee, maar het werk ontzettend leuk. Plaats groenvoer of hooi* tussen de stokjes en laat de dieren lekker smikkelen. Een groot voordeel is de ruimte die de dieren krijgen. Bij een normale hooiruif hebben de dieren maar een beperkte bewegingsvrijheid tussen de openingen, maar deze stokjes ruif geeft veel meer ruimte en eetplezier. Ook erg positief voor groepsdieren die soms ruzie maken om de ruif, dat zal bij deze ruif niet snel gebeuren door de extra ruimte!

 Geeft meer flexibiliteit en ruimte voor de dieren
 Helpt ruzie om de ruif te voorkomen
 Zware voet gemaakt van keramiek
Ideaal voor groenvoer**

Gebruiksaanwijzing Stokjes Ruif

Het gebruik van de stokjes ruif is heel eenvoudig, plaats hooi of groenvoer speels tussen de stokjes en laat de dieren er lekker van eten. Wij raden aan hooi met langere stengels te gebruiken voor deze ruif omdat de stokjes verder van elkaar af staan dan bij een normale hooiruif. 

We maken graag een kanttekening dat de stokjes van hout gemaakt zijn, dit is minder ideaal voor Chinchilla's en Degoes omdat deze dieren heel graag op hout knabbelen. 

Specificaties
Afmeting (ca): 26 × 17 x 23 cm
Geschikt voor: Knaagdier, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Stokjes Ruif 26 cm
Reviews
10 / 10
Liesje234 04 Februari 2024

Eindelijk een ruif waar de cavia's het hooi uit krijgen omdat de spijlen niet zo dicht op elkaar staan! Ik heb al meerdere ruiven geprobeerd (houten ruiven, de circuswagen van HayPigs), maar elke keer krijgen de cavia's het hooi er met moeite uit. Ik denk dat ik er nog 1 koop voor de groente ;-)

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »