Trixie Houten Spijkervrij Knaagdier Huis Bent
Houten Spijkervrij Knaagdier Huis Bent €19,99 €27,99

Houten Spijkervrij Knaagdier Huis Bent

€27,99 €19,99
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Houten Knaagdier Huis Bent: Het Perfecte Thuis voor Knaagdieren en Konijnen

Jouw knaagdieren en konijnen verdienen een speciale plek waar ze zich helemaal thuis voelen, en dat is precies wat het Houten Knaagdier Huis Bent te bieden heeft. Dit prachtige knaagdierhuis is gemaakt met aandacht voor detail en met het comfort en de behoeften van jouw harige vrienden in gedachten.

Dit knaagdierhuis onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp met een schuine kant. Deze schuine kant biedt niet alleen een charmante esthetiek, maar ook een praktische functie. Het stelt jouw knaagdieren in staat om eenvoudig naar hogere niveaus in hun verblijf te klimmen, waardoor ze kunnen genieten van verhoogde speelruimtes en perfecte uitkijkpunten. Het platte dak van het huis dient ook als een uiterst stabiele plek voor het plaatsen van voeder- of drinkbakken, zodat jouw knaagdieren altijd toegang hebben tot hun essentiële behoeften.

Wat maakt het Houten Knaagdier Huis Bent nog meer bijzonder?

Natuurlijk en Duurzaam: Het huis is volledig gemaakt van 100% natuurhout, waardoor het een gezonde en milieuvriendelijke keuze is. 

Ruimtebesparend en Efficiënt: Dankzij de slimme hoekvorm neemt dit knaagdierhuis minimaal ruimte in beslag in het verblijf, zodat er voldoende speelruimte overblijft voor je kleine vrienden.

Veilig en Geborgen: Het huis is voorzien van twee in/uitgangen, wat een gevoel van veiligheid en flexibiliteit biedt aan de dieren. Dit is vooral belangrijk voor vluchtdieren. Ze kunnen gemakkelijk in en uit hun huis bewegen, waardoor ze zich geborgen voelen.

Spijkervrij: We begrijpen de zorgen rondom de veiligheid van onze harige vrienden, en daarom is dit knaagdierhuis volledig spijkervrij. Dit maakt het ook geschikt voor de echte knagers zoals Gerbils, Chinchilla's en Degoes.

Open bodem: Het huis is open vanaf de onderkant wat de ventilatie ten goede komt. 

Geef jouw knaagdieren en konijnen de ultieme combinatie van comfort, functionaliteit en stijl met het Houten Knaagdier Huis Bent. Het is de perfecte aanvulling op hun leefomgeving en een plek waar ze zich helemaal thuis kunnen voelen. Bestel vandaag nog en zie hoe jouw knaagdieren hun nieuwe knusse thuis omarmen!

Specificaties
Afmetingen (ca): 40 × 23 × 18 cm | 51 × 33 × 24 cm
Openingen (ca): ø 12 x 13 cm | ø 14 x 16 cm
Materiaal: Hout
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Trixie Houten Spijkervrij Knaagdier Huis Bent
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »