Hamsterscape Stenen Berg
Hamsterscape Stenen Berg €19,99 €29,99

Hamsterscape Stenen Berg

€29,99 €19,99
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Welkom bij de opwindende wereld van de Hamsterscape Stenen Berg!

De stenen berg is niet alleen leuk om te zien, maar ook nog eens ontzettend verrassend voor de dieren! De berg is van binnen hol, hierdoor ontstaat een hele mooie en natuurlijke verstopplek voor de dieren. Op de berg is een speciale inham gemaakt, waar wat lekkers ingelegd kan worden. De dieren moeten er dan zelf naartoe klimmen en dat geeft plezier en uitdaging.

 Prachtige natuurlijke uitstraling
 Gemaakt van kunsthars waardoor eenvoudig te reinigen
Ideaal voor Hamsterscaping!
 Geeft extra uitdaging

Deze berg is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een ware verrassing voor jouw kleine knaagdieren. Van binnen is de berg hol, waardoor er een prachtige en natuurlijke schuilplaats ontstaat voor de dieren. Maar dat is nog niet alles! Op de berg is een speciale inham gemaakt waar je wat lekkers kunt verstoppen. De dieren moeten er zelf naartoe klimmen, wat zorgt voor plezier en uitdaging in overvloed.

De Hamsterscape Stenen Berg heeft een prachtige natuurlijke uitstraling die perfect past in elke knaagdieromgeving. Hij is gemaakt van duurzaam kunsthars, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien is deze berg ideaal voor Hamsterscaping, de kunst van het inrichten van een uitdagende en natuurlijke leefomgeving voor je harige vriendjes. Het geeft ze een extra dosis uitdaging en stimuleert hun natuurlijke gedrag.

De bodem van de berg is open, zodat er een goede ventilatie mogelijk is. Bovendien heeft de berg twee openingen aan beide zijden. Dit zorgt niet alleen voor een goede luchtcirculatie, maar geeft de dieren ook een veilig gevoel, omdat ze altijd twee kanten op kunnen vluchten.

Let op, de afmetingen van de bergen zijn geschikt voor Muisjes en Dwerghamsters. Voor Syrische Hamsters (Goudhamsters) zijn ze helaas net iets te klein. Maar niet getreurd! Voor de Dwerghamsters kan het ook ontzettend leuk zijn om de berg gedeeltelijk in te graven onder de bodembedekking. En de muisjes zullen zich helemaal uitleven door eroverheen te klauteren en te klimmen als echte bergbeklimmers!

Dus waar wacht je nog op? Geef jouw knaagdieren de ultieme avontuurlijke speelervaring met de Hamsterscape Stenen Berg! Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn voor dit geweldige knaagparadijs.

Natuurlijke inrichting knaagdier duitse stijl
Specificaties
Afmetingen (ca): c.a. 24 x 13 x 12 cm | c.a. 30 x 17 x 17 cm
Openingen (ca): 3 x 5,5 cm | 4 x 4,5 cm
Materiaal: Polyresin (Kunsthars)
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster
Bijzonderheden: -
Hamsterscape Stenen Berg
Reviews
10 / 10
M. 25 Mei 2023

Ik heb de stenenberg 30cm voor mijn dwerghamster. Het is zijn favoriete schuilplek. Hij klimt er zelfs heel avontuurlijk op. Door de meerdere ingangen is dit een erg prettig hamster-scape-huisje en door de open bodem kan hij zichzelf weggraven in de bodembedekking. Ondanks dat ik in zijn hokje vaak wissel van huisjes en dergelijke, staat deze er wel iedere keer in. Het is gewoon zijn favoriet.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »