Trixie Hoekhuis Jesper 52 cm
Hoekhuis Jesper 52 cm €19,99 €24,99

Hoekhuis Jesper 52 cm

€24,99 €19,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Creëer Een Gezellig Thuis voor Jouw Konijnen en Cavia's met het Trixie Hoekhuis Jesper!

Het Trixie Hoekhuis Jesper is een hoekhuis dat eenvoudig en zeer efficiënt in een hoek geplaatst kan worden. 

Welkom in het knusse hoekje van jouw huisdieren - het Trixie Hoekhuis Jesper! Dit handige hoekhuisje biedt jouw konijnen en cavia's een comfortabele en veilige plek om te ontspannen en te rusten. Gemaakt van onbehandeld natuurhout en ontworpen voor gemakkelijke hoekplaatsing, is dit huisje een must-have voor elke knaagdieromgeving.

Wat zijn de voordelen van het Trixie Hoekhuis Jesper voor Knaagdieren en Konijnen?

 Natuurlijk en Duurzaam: Het Trixie Hoekhuis Jesper is gemaakt van onbehandeld schorshout, waardoor het een natuurlijke en rustgevende omgeving biedt voor jouw geliefde huisdieren.

 Ruimtebesparend Ontwerp: Dankzij de hoekplaatsing neemt dit huisje minder ruimte in beslag, waardoor er meer speelruimte overblijft in het verblijf van jouw knaagvrienden.

 Plat Dak voor Extra Comfort: Het platte dak van het huisje biedt een extra zitplaats voor jouw huisdieren om te ontspannen en te genieten van het uitzicht vanuit hun gezellige hoekje.

 Optimale Ventilatie: Met een open bodem en twee in- en uitgangen zorgt het Trixie Hoekhuis Jesper voor een goede ventilatie, wat essentieel is voor het welzijn van jouw huisdieren.

Of het nu gaat om een dutje doen, knabbelen aan wat hooi of gewoon even ontspannen, het Trixie Hoekhuis Jesper biedt alles wat jouw konijnen en cavia's nodig hebben voor een gelukkig en gezond leven.

Dus waar wacht je nog op? Trakteer jouw harige vriendjes vandaag nog op het Trixie Hoekhuis Jesper en geef ze het knusse thuis dat ze verdienen!

Moet ik mij zorgen maken om hars?

Nee dat hoeft niet. Dit schorshout bevat namelijk minder harskanalen en ondergaat het een zorgvuldig droogproces om ervoor te zorgen dat het volledig vrij is van hars en andere sappen die van nature in hout voorkomen. Tijdens dit proces wordt het hout blootgesteld aan gecontroleerde omstandigheden van warmte en luchtstroom, waardoor eventuele resterende vochtigheid geleidelijk wordt verwijderd. 

Bovendien voldoet het hout aan de Europese richtlijnen en wordt het gecontroleerd door de Duitse dierenbescherming om ervoor te zorgen dat het aan de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit voldoet.

Specificaties
Afmetingen (ca): 52 × 18 × 37 cm
Openingen (ca): 8 x 9 cm (bxh)
Materiaal: Hout
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Cavia, Dwergkonijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Niet spijkervrij
Trixie Hoekhuis Jesper 52 cm
Reviews
2 / 10
Dominique 22 December 2022

Niet spijkervrij, ok , maar zit vol vol vol spijkers en pinnen !!! Heel onveilig voor knaagdieren en gevaarlijk. 1 van mijn cavia's heeft een neuswondje hierdoor. Huis na 1 week weggegooid. Moesten ze uit de handel halen. Schandalig dat dit als knaagdierhuis wordt verkocht. Foto's gemaakt aks bewijs.

  • - Bomvol spijkers en pinnen

10 / 10
Shannen 17 Juli 2022

Ik kreeg een huisje met gaatjes aan de achterkant, wist niet wat het was dus heb het gewoon in het hok gezet. Mijn moeder vertelde echter dat dat door houtworm komt, ik vind dit echt een vies idee in een goed onderhouden kooi. Ik kan dus meteen alles weggooien.

  • + Mooi groot huisje
  • - Er wordt niet gecontroleerd of er houtworm in zit

8 / 10
Moniek 02 Juli 2020

Voldoet volledig aan de omschrijving. Mijn 2 cavia’s passen er prima samen in en kunnen elkaar niet meer gevangen houden nu. Het enige wat handiger zou kunnen, is als het dak open zou kunnen. Als je nu een beestje wil pakken en hij zit in het huis, moet het hele huis van zijn plek en dat is - zelfs in een groot hok - wel wat onhandig.

10 / 10
Hester 01 Februari 2020

Super! Heerlijk speel huisje!

8 / 10
sandy 01 November 2019

zeer degelijk en leuk huisje. onze konijnen vinden ze geweldig en slapen er elke dag in. ook knabbelen ze er goed aan maar er is nog amper iets te zien, wat super is want dan gaan deze eens eindelijk langer mee :-). ruim genoeg voor 1 konijn. hou er wel rekening mee dat de 52cm diagonaal gemeten is, dus het valt kleiner uit. daarom hebben we er 1 bijgekocht zodat ze er elk 1 hebben.

10 / 10
Martine 02 September 2019

Mooi huis , wij hebben 2 cavia's die er met plezier in schuilen of doorheen rennen. Best groot, maar als je de ruimte hebt de moeite waard.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »