Trixie Hoekhuis Jesper 52 cm
Hoekhuis Jesper 52 cm €17,95 €19,95

Hoekhuis Jesper 52 cm

€19,95 €17,95
Niet op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Leverbaar vanaf vrijdag
Productomschrijving

Trixie Hoekhuis Jesper voor Konijnen en Cavia's!

Het Trixie Hoekhuis Jesper is een hoekhuis dat eenvoudig en zeer efficiënt in een hoek geplaatst kan worden. Het huis is gemaakt van onbehandeld natuurhout en heeft een open bodem met twee in/uit-gangen. Het huis heeft een plat dak waardoor knaagdieren het als ligplaats kunnen gebruiken.

Gemaakt van onbehandeld schorshout
Neemt minder ruimte in beslag door hoekplaatsing
Het platte dak geeft een extra zitplaats
Open onderkant voor goede ventilatie

Het hout dat gebruikt wordt voor het maken van deze huisjes is 100% harsvrij!

harsvrij

Specificaties
Afmetingen: 52 × 18 × 37/37 cm
Openingen: 8 x 9 cm (bxh)
Materiaal: Cunninghamia lanceolata hout
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Cavia, Dwergkonijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: De producten zijn gemaakt uit naaldhoutsoorten zonder harskanalen. De door ons gebruikte houtsoorten produceren geen hars en worden langdurig gedroogd. De lijm die wij gebruiken is eveneens niet giftig voor dieren en bestaat uit een mengsel cellulose.
Trixie Hoekhuis Jesper 52 cm
Reviews
8 / 10
Moniek 02 Juli 2020

Voldoet volledig aan de omschrijving. Mijn 2 cavia’s passen er prima samen in en kunnen elkaar niet meer gevangen houden nu. Het enige wat handiger zou kunnen, is als het dak open zou kunnen. Als je nu een beestje wil pakken en hij zit in het huis, moet het hele huis van zijn plek en dat is - zelfs in een groot hok - wel wat onhandig.

10 / 10
Hester 01 Februari 2020

Super! Heerlijk speel huisje!

8 / 10
sandy 01 November 2019

zeer degelijk en leuk huisje. onze konijnen vinden ze geweldig en slapen er elke dag in. ook knabbelen ze er goed aan maar er is nog amper iets te zien, wat super is want dan gaan deze eens eindelijk langer mee :-). ruim genoeg voor 1 konijn. hou er wel rekening mee dat de 52cm diagonaal gemeten is, dus het valt kleiner uit. daarom hebben we er 1 bijgekocht zodat ze er elk 1 hebben.

10 / 10
Martine 02 September 2019

Mooi huis , wij hebben 2 cavia's die er met plezier in schuilen of doorheen rennen. Best groot, maar als je de ruimte hebt de moeite waard.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »