Getzoo Kunststof Looprad met Kurk 27 cm
Kunststof Looprad met Kurk 27 cm €34,99 €49,99

Kunststof Looprad met Kurk 27 cm

€49,99 €34,99
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Getzoo Kunststof Looprad met Kurk voor kleine knaagdieren!

Dit looprad heeft een diameter van 27 cm en is daarom zeer geschikt voor Dwerghamsters en Muizen. Andere dieren hebben een groter loopwiel nodig. Het is belangrijk dat de dieren altijd rechtop kunnen staan ​​en hun rug niet hoeven te buigen. Dit wiel is in in hoogte verstelbaar net als onze wielen van hout en kurk en heeft een zeer stille kogellagering.

 Stille kogellager
 Eenvoudig schoon te maken
 Met kurk loopvlak

Voordelen van het  Kunststof Looprad ten opzichte van een houten looprad

Er zijn twee doorslaggevende voordelen ten opzichte van de natuurlijke materialen, zoals hout. Ten eerste zal het Kunststof Looprad minder wiebelen omdat het niet van "werkend" materiaal (hout) is gemaakt. Dit betekent dat het looprad niet zal kromtrekken door bijvoorbeeld fluctuerende temperatuur in de kamer. En aan de andere kant is het veel gemakkelijker schoon te maken dan een houten looprad.

Mag dit looprad met water gewassen worden?

Houd er rekening mee dat ons kogellager alleen spatwaterdicht is en niet in water mag worden ondergedompeld. Je kunt de voorkant echter met water behandelen zoals je wilt en ook de kurkinleg kan tegen een stootje.

Hoe moet de kurk schoongemaakt worden?

Het kurk inzetstuk kan eenvoudig verwijderd worden en bijvoorbeeld met een tandenborstel en warm water schoongemaakt worden, even laten drogen en dan weer in het wiel terugplaatsen. 

Is het looprad in hoogte verstelbaar?

Ja het Getzoo Kunststof looprad is net als alle andere Getzoo loopradjes voor knaagdieren in hoogte verstelbaar. Op deze manier kan de hoogte naar wens worden ingesteld, zodat er bijvoorbeeld meer bodembedekking onder past of, in geval van groepsdieren te voorkomen dat er een diertje onder vast komt te zitten.

Zijn er losse inzetstukken verkrijgbaar voor dit looprad?

Net als onze houten loopwielen met kurken loopvlakken, hebben de kunststof versies overeenkomstige inzetstukken. Deze zijn verlijmd op een voedselveilige en onbreekbare kunststof strip, zodat het wisselen ervan navenant makkelijker is.

banner Getzoo Kunststof Looprad met Kurk 27 cm - Loopwiel en looprad voor muizen, hamsters en gerbils | Duurzaam kunststof ontwerp met kurken loopoppervlak | Biedt een stille en comfortabele trainingservaring

Specificaties
Diameter (ca): Buiten diameter: ø 27 cm | Binnen diameter: ø 25,4 cm
Afmetingen (ca): 27 cm | Het looprad is in hoogte verstelbaar: 29-39 cm
Materiaal: Kunststof & Kurk
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster
Bijzonderheden: -
Getzoo Kunststof Looprad met Kurk 27 cm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »