Getzoo Houten Kurk Looprad voor Knaagdieren!
Houten Kurk Looprad voor Knaagdieren! €39,99

Houten Kurk Looprad voor Knaagdieren!

€39,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Getzoo Houten Kurk Looprad voor Knaagdieren!

Ontdek het kurk looprad van Getzoo! Het loopoppervlak is bedekt met kurk en is hierdoor bijzonder zacht voor de gevoelige pootjes van kleine knaagdieren. Het looprad heeft een geheel gesloten structuur, dat wil zeggen het loopvlak is gesloten, maar de achterkant ook, waardoor staartjes veilig zijn! Een mooie bijkomstigheid naast de superieure kwaliteit, is dat het looprad in hoogte verstelbaar is, hierdoor kun je het looprad veel flexibeler gebruiken.

Natuurlijk: voor de kurk loopradjes wordt alleen hoogwaardig hout gebruikt, we gebruiken geen lijmen die schadelijk kunnen zijn voor het dier, noch gebruiken we zachthout
Flexibel: plaats het looprad waar hij het beste past, want het rad past overal dankzij een in hoogte verstelbare standaard
Stabiel: ongeacht de ondergrond staat het looprad stabiel en veilig dankzij de bijzonder brede en voet
X Niet knaagvast voor de echte knagers (Gerbil, Chinchilla, Degoe)

Hoe stil is dit looprad?

We meten het volume altijd op minimaal één meter afstand van het wiel. Zodra het knaagdier het wiel in beweging zet, is alles wat je van deze afstand kunt horen het lopen van het dier. De kurkwielen zijn iets stiller omdat de kurklaag als natuurlijke isolatie dient.

Is dit looprad geschikt voor "loopradplassers"?

Absoluut! Er is echter iets om over na te denken. We gebruiken de natuurlijke grondstof hout of kurk als loopvlak voor onze wielen en het houten wiel is al door ons voorbehandeld met een blanke lak, wat betekent dat het gewone houten wiel kan worden afgeveegd met een vochtige doek. Wij gebruiken een blanke lak die voldoet aan DIN 71-3 en onschadelijk is voor knaagdieren. Als je veel last hebt van wielplassen, raden wij aan om de houten en kurken wielen te behandelen met minimaal 3-4 lagen blanke lak DIN 71-3 en indien nodig te schilderen na het afvegen van de loopvlakken. Zo heb je bijzonder lang plezier van het looprad. En je hamster ook!

Is het gevaarlijk als mijn knaagdier aan het looprad gaat knagen?

Absoluut niet! Wij gebruiken alleen houtsoorten waar zonder aarzelen aan geknabbeld kan worden. Er worden geen spijkers, nietjes of iets dergelijks gebruikt en alleen niet-giftige houtlijm wordt gebruikt om de wielen te lijmen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je knaagdier trekt krijgt in een looprad!

Wat is het verschil tussen een kurk looprad en een houten looprad zonder kurk?

Het loopvlak van het kurk looprad is bedekt met kurk en zo worden de loopgeluiden van de knaagdieren effectief gedempt en het is zachter voor de voetjes.

Het looprad schoonmaken

Het looprad moet regelmatig worden afgeveegd met een licht vochtige doek, vooral als de dieren erin plassen.

Getzoo voor knaagdieren

Specificaties
Diameter (ca): ø 21 cm (binnen: ø 19,4 cm) | ø 27 cm (binnen: ø 25,4 cm) | ø 30 cm (binnen: ø 28,4 cm) | ø 33 cm (ø 31,4 cm) | ø 42 cm (binnen: ø 40,4 cm)
Afmetingen (ca): -
Materiaal: Populierenhout
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Getzoo Houten Kurk Looprad voor Knaagdieren!
Reviews
10 / 10
Floortje 02 Januari 2023

Ik vind hem echt super, mijn robo krijgt hem met gemak vooruit en het wiel is super stil!

  • + Heel stil

10 / 10
Adinda 29 Augustus 2022

Echt een aanrader. Ik heb de 27 cm gekocht voor mijn Roborovski en hij krijgt hem met gemak vooruit. Is muisstil en in hoogte verstelbaar. De prijs is het helemaal waard.

10 / 10
Susanne 12 Augustus 2022

Super fijn loopwiel, draait mooi soepel en is muisstil

  • + In hoogte verstelbaar
  • + Kurk vervangbaar

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »