Getzoo Gedroogde Zonnebloemkoppen 3 stuks
Gedroogde Zonnebloemkoppen 3 stuks €9,99

Gedroogde Zonnebloemkoppen 3 stuks

€9,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
  • Klantenservice van 09:00 tot 18:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Gedroogde Zonnebloemkoppen 3 stuks

Maak kennis met deze heerlijke Gedroogde Zonnebloemkoppen - een traktatie die je knaagdieren zeker zal laten glimlachen! We verpakken ze in sets van drie, zodat je harige vriendjes volop kunnen genieten.

Wat maakt onze Gedroogde Zonnebloemkoppen zo geweldig? Nou, ze zitten boordevol zonnebloempitten die je dieren zelf kunnen oogsten. Het is als een mini-schatzoeken, maar dan met heerlijke lekkernijen! Ze zullen er dol op zijn om hun natuurlijke gedrag te vertonen terwijl ze hun eigen voedsel verzamelen.

Waarom kiezen voor onze Gedroogde Zonnebloemkoppen?

 100% Natuurlijk
 Maak natuurlijk gedrag mogelijk
Stimuleert foerageergedrag
Biedt uitdaging en bezigheid
Bye bye verveling!

Onze zonnebloemkoppen worden met liefde met de hand geoogst en zorgvuldig gedroogd. We doen ons best om te voorkomen dat de zaden eruit vallen, maar hey, een beetje rommel hoort erbij! Houd er rekening mee dat de grootte van de zonnebloemkoppen kan variëren - het maakt het allemaal nog spannender!

En laten we niet vergeten dat onze Gedroogde Zonnebloemkoppen voor verrijking zorgen! Je knaagdieren moeten zelf de zaadjes oogsten en de kopjes openpellen. Dat betekent volop uitdaging en bezigheid. In het wild zijn ze immers constant op zoek naar voedsel, dus dit houdt ze lekker actief.

Voedingsadvies voor onze Gedroogde Zonnebloemkoppen? Soms zijn de koppen te groot om in één keer te geven. Geen probleem! Breek ze gewoon in stukken en bied ze los aan. Op die manier kunnen je dieren er optimaal van genieten.

Trakteer je knaagdieren op een speelse en smakelijke traktatie met onze Gedroogde Zonnebloemkoppen. Het is een feestje vol bezigheid en plezier!

Wist je dat zonnebloempitten niet alleen een heerlijke snack zijn, maar ook boordevol voedingsstoffen zitten? Ze zijn een geweldige bron van gezonde vetten, eiwitten en vezels. Dus naast het feit dat ze knapperig en smakelijk zijn, geven ze je harige vriendjes ook nog eens een energieboost. Het is als een klein powerpakketje verpakt in een zonnebloempit! Dus geef je knaagdieren gerust een paar zonnebloempitten om van te genieten, en zie hoe ze ervan genieten terwijl ze zichzelf trakteren op een voedzame snack.

Zonnebloempitten kunnen een heerlijke en voedzame toevoeging zijn aan het dieet van verschillende knaagdieren. Hier zijn enkele knaagdieren die kunnen genieten van zonnebloempitten:

  1. Hamsters: Zonnebloempitten zijn een geliefde snack voor hamsters. Ze zijn rijk aan gezonde vetten en eiwitten, wat bijdraagt aan hun voedingsbehoeften.

  2. Muizen: Muizen vinden zonnebloempitten vaak erg lekker. Het is echter belangrijk om ze in kleine hoeveelheden te geven, omdat muizen gevoelig zijn voor gewichtstoename.

  3. Ratten: Ratten zijn dol op zonnebloempitten. Het kan een lekkere en voedzame aanvulling zijn op hun dieet. Net als bij muizen, moeten zonnebloempitten met mate worden gegeven vanwege het hoge vetgehalte.

  4. Gerbils: Gerbils kunnen ook genieten van zonnebloempitten. Ze bieden een goede bron van energie en voedingsstoffen voor deze actieve kleine knaagdieren.

  5. Eekhoorns: Hoewel eekhoorns geen typische huisdieren zijn, zijn ze dol op zonnebloempitten. Als je eekhoorns in je buurt hebt en ze wilt verwennen, kun je wat zonnebloempitten voor hen achterlaten.

Het is altijd belangrijk om de portiegrootte in de gaten te houden en zonnebloempitten te beschouwen als een aanvullende traktatie.

Specificaties
Inhoud (ca): 3 hele zonnebloemkoppen | c.a. 23 x 16 x 6 cm | c.a. 200 gram
Samenstelling: Zonnebloem
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja, door in het verblijf te leggen gaan de dieren de zaden zelf oogsten
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur en vorm kunnen verschillen en afwijken van de afbeelding
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Getzoo Gedroogde Zonnebloemkoppen 3 stuks
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »