Cavia Voerbak Steen 12 cm voor Knaagdieren & Konijnen!
Cavia Voerbak Steen 12 cm voor Knaagdieren & Konijnen! €6,99 €7,99

Cavia Voerbak Steen 12 cm voor Knaagdieren & Konijnen!

€7,99 €6,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Cavia Voerbak Steen voor Knaagdieren & Konijnen!

Deze leuke Cavia voerbak is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft als groot voordeel dat het zwaar is, en dus op zijn plek blijft staan. Omgevallen voerbakken, zijn dan ook verleden tijd!

Keramiek is zwaar waardoor het bakje niet snel omvalt
Met "Cavia" tekst
Geschikt als voerbakje of waterbakje

Voerbakje gebruiken als voerbakje

Een voerbakje zorgt ervoor dat de dieren weten waar ze hun voer kunnen verwachten. De verzorger kan aan de inhoud van het voerbakje goed zien hoeveel de dieren hebben gegeten. Daarnaast blijft het voer hygiënisch schoon in een voerbakje. Kortom een voerbakje heeft vele voordelen! Plaats het voerbakje op een vaste plek in het verblijf en vul deze met de voor het dier geadviseerde hoeveelheid voer. 

Voerbakje gebruiken als waterbakje

Een voerbakje kan ook gebruikt worden als waterbakje. Het is hierbij wel heel belangrijk om de hygiëne van het water goed te waarborgen. Water raakt sneller bevuilt in een waterbakje dan in een drinkfles. Vul het waterbakje met schoon water en vervang dit elke dag of vaker als dit bevuilt is.

Wat is keramiek?

Keramiek is geglazuurde aardewerk. Het verschil tussen terracotta en keramiek is dat keramiek geglazuurd is en terracotta is niet geglazuurd. Door de glazuurlaag is keramiek: sterk, waterbestendig, isolerend en eenvoudig te reinigen. Het grootste voordeel voor ons is dat urine niet kan intrekken in het materiaal. Eventuele plasjes kunnen zo afgenomen worden, omdat deze in intrekken.

Zomer tips waterbak

Gebruik je de waterbak in de zomer voor buitenkonijnen of cavia's? Zorg er dan altijd voor dat het water in de schaduw staat en vervang het bij hoge temperaturen meerdere keren per dag. Plaats  een ICEPOD onder de waterbak zodat het water lekker koel blijft.

Wintertips waterbak

In de winter hebben we altijd het probleem dat het water kan bevriezen. Om dit te voorkomen is het goed om de waterbak beschut neer te zetten met eventueel een warmtepod eronder, op deze manier zal het water minder snel bevriezen. Controleer en verschoon het water ook in de winter meerdere keren per dag zodat de dieren altijd fris en vers drinkwater tot hun beschikking hebben.

Specificaties
Materiaal: Keramiek (Geglazuurd)
Afmetingen (ca): 5,0 x 11,7 x 11,7 cm
Diameter (ca): Ø 12 cm
Inhoud (ca): -
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat,Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Cavia Voerbak Steen 12 cm voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »