Bunny Nature KleurmuisDroom Expert 500 gram Muizenvoer
KleurmuisDroom Expert 500 gram Muizenvoer €9,49

KleurmuisDroom Expert 500 gram Muizenvoer

€9,49
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Koop 2 voor €9,02 per stuk en bespaar 5%
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Bunny Nature KleurmuisDroom Expert Muizenvoer

Muizenvoer van Bunny KleurmuisDroom Expert is een volledige pellet vrije voeding voor muizen. De voedingsbehoefte van muizen en de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken stonden centraal bij de ontwikkeling van Bunny MuizenDroom Basic. De samenstelling is optimaal op de natuurlijke voedingsbehoefte van muizen afgestemd. De aanwezige inhoudsstoffen zijn gebaseerd op de natuurlijke omgeving van muizen. Bunny heeft echt gekeken naar de oorspronkelijke voeding van muizen zoals deze in de natuurlijk is.

"Deze voeding is geschikt voor diabetes gevoelige Muizen"

ZONDER EXTRUDATEN ZONDER PELLETS

Met VitalPlus-granivoor: Speciale mix van vitaminen en sporenelementen
✔ Met hoogwaardige poweringrediënten: Quinoa, Amarant & Perilla zaden
✔ Met een hoog percentage van kleine zaden: Graszaad, Sesamzaden & Mariadistelzaad
✔ Met smaakvolle meel- & buffalowormen: Gebalanceerde Long-Life-receptuur: Alle componenten zijn belangrijk en juist gedoseerd
✔ Uitgelezen extra's uit het oorsprongsland van de kleurmuis: Oa Boekweit, Sesam & Kardizaad.
✔ VitalPlus-granivoor: Speciale mix van vitaminen en sporenelementen

Is Bunny Nature KleurmuisDroom Expert een Natuurvoeding voor Muizen?

Ja Bunny Nature MuizenDroom Expert is een natuurlijke voeding voor Muizen. De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. Er zijn geen geperste brokken toegevoegd. De voeding bestaat geheel uit zaden, granen, kruiden, bloemen en insecten.

Is Bunny Nature MuizenDroom volledig Muizenvoer?

Ja, het is een volledige hoofdvoeding voor Muizen, omdat het voer een uitgebreide analyse bevat mag het als hoofdvoer gegeven worden.

Voedingsadvies Bunny Nature KleurmuisDroom Expert

Vul de kom met KleurmuisDroom EXPERT en laat hen het leeg eten, vul het dan pas opnieuw. 

De Bunny Nature Geluksformule

Gelukkig zijn begint met de juiste, evenwichtige voeding. Dat is het startpunt. Knaagdieren die afgestemde voeding krijgen, zijn gelukkig en gezond. En knaagdieren die zich geen zorgen moeten maken over hun volgende maaltijd, zijn bijzonder gelukkig en gezond. Dat brengt ons meteen tot de Bunny Nature geluksformule. De Bunny recepturen is altijd gebaseerd op de absolute belangen van de knaagdieren. Bunny weet dat het wegens nutritionele redenen noodzakelijk is om het voer ad libitum ter beschikking te stellen voor de dieren. zo kunnen ze telkens hun behoeften vervullen zonder zich te overeten of overgewicht te krijgen. Bunny Nature biedt met de unieke bunny recepturen optimaal uitgebalanceerd voer, de meest hoogwaardige ingrediënten en een bijzonder gecontroleerde productie...om de nutritionele behoeften van uw knaagdier te dekken. zoals de natuur ons aantoont. En dat gebeurt natuurlijk zonder het gebruik van conserveringsmiddelen, smaakversterkers, toegevoegde suikers, kleurstoffen & aroma‘s. 

Bunny over de Muis

De kleurmuis is een klein granivoor (zaad etend) zoogdier en behoort tot de orde van de knaagdieren. Ze zijn hoofdzakelijk 's nachts actief (maar kunnen zich aanpassen), zeer sociaal en leven in groepen die uit met elkaar verwante gezinsleden bestaan. Ze hebben een levensverwachting van 2 tot 3 jaar en bereiken een lichaamslengte van 6,5 tot 9,5 cm en een lichaamsgewicht van 20 tot 40 g.

Oorspronkelijk stamt de kleurmuis uit Westcentraal-Azië en Noord-India. Daar leeft hij in steppegebied en halfwoestijnen en bouwt hij zijn nesten in zelf gegraven holen of in spleten tussen stenen. Tegenwoordig is de kleurmuis over de hele wereld te vinden en voedt hij zich graag met in de landbouw geteelde graansoorten.

Zoals alle kleine zoogdieren heeft ook de kleurmuis zijn eigen nutritionele behoeften.

De Snijtanden
Ze blijven steeds groeien waardoor het voer voor de nodige tandslijtage moet zorgen. Hardheid, grootte en type van voerpartikels zijn daarbij van belang.

De Maag
De maag bestaat uit één kamer en wordt door een slijmhuid in een deel zonder klier en een deel met klier gescheiden.

Kleine blindedarm
Kleurmuizen hebben een kleine blindedarm. Daardoor kunnen ze ruwe vezels slechts in beperkte mate verwerken. Daarom is voer met een ruw vezelgehalte van minder dan 10% optimaal.

Dierlijke eiwitten
Granivore (zaadetende) dieren hebben dierlijke eiwitten nodig. De waardevolle aminozuren zijn belangrijk voor de cel vernieuwing en diverse stofwisselingsprocessen.

Hoge energie behoefte
De snelle dieren hebben een hoger metabolisme en daarmee ook een bijzondere energiebehoefte.

bunny nature info chart muizenvoer

Specificaties
Inhoud (ca): 500 gram
Samenstelling: Haver, gerstevlokken, plata gierst, erwtenvlokken, gerst, tarwezemelen, maïsvlokken, tarwevlokken, zonnebloemextractieschroot, tarwe, maïs, zilvergierst, luzerne, hennepzaad, rode gierst, wortels, calciumcarbonaat, canariezaad, paprika, mariadistelzaa
Analyse: Ruwe proteïne 14,1% · Ruwe oliën en vetten 5% · Ruwe celstof 7% · As 5,5% · Calcium 0,6% · Fosfor 0,4%, Vit. A 7.100 IE ∙ Vit. D3 520 IE ∙ Vit. E / alle rac-alpha-tocoferylacetaat 43 mg ∙ Koper als koper(II)-sulfaat, pentahydraat 4,3 mg ∙ Jodium als ca
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis
Bijzonderheden: Volledige diervoeder
Bunny Nature KleurmuisDroom Expert 500 gram Muizenvoer
Reviews
10 / 10
Jacqueline 05 Juni 2019

Super voer. Zit alles in wat ze nodig hebben. Hoef nu ook niet meer te rotzooien met vogelvoer. Belangrijkste natuurlijk, hoe vinden de muizen het? Nou heerlijk. Ze eten dit voer veel beter dan andere voeding die ik eerst gaf. Nu gaat het bakje helemaal leeg. Volgende bestelling natuurlijk weer Kleurmuis Droom Expert voer. Ik raad hem dan ook zeker aan.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »