Bunny Nature KleurmuisDroom Expert 500 gram
KleurmuisDroom Expert 500 gram €7,99

KleurmuisDroom Expert 500 gram

€7,99
Nu 4 artikelen nog op voorraad
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
 • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Veilig en achteraf betalen
 • Op werkdagen voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Informatie

Bunny Nature KleurmuisDroom Expert 500 gram

Bunny KleurmuisDroom Expert is een volledige voeding voor muizen. De voedingsbehoefte van muizen en de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken stonden centraal bij de ontwikkeling van Bunny MuizenDroom Basic. De samenstelling is optimaal op de natuurlijke voedingsbehoefte van muizen afgestemd. De aanwezige inhoudsstoffen zijn gebaseerd op de natuurlijke omgeving van muizen. Bunny heeft echt gekeken naar de oorspronkelijke voeding van muizen zoals deze in de natuurlijk is.

"Deze voeding is geschikt voor diabetes gevoelige Muizen"

ZONDER EXTRUDATEN ZONDER PELLETS

 • Met VitalPlus-granivoor
  Speciale mix van vitaminen en sporenelementen
 • Met hoogwaardige poweringrediënten
  Quinoa, Amarant & Perilla zaden
 • Met een hoog percentage van kleine zaden
  Graszaad, Sesamzaden & Mariadistelzaad
 • Met smaakvolle meel- & buffalowormen
 • Gebalanceerde Long-Life-receptuur
  Alle componenten zijn belangrijk en juist gedoseerd
 • Uitgelezen extra's uit het oorsprongsland van de kleurmuis
  Oa Boekweit, Sesam & Kardizaad.
 • VitalPlus-granivoor
  Speciale mix van vitaminen en sporenelementen


Voedingsadvies Bunny Nature KleurmuisDroom Expert

Vul de kom met KleurmuisDroom EXPERT en laat hen het leeg eten, vul het dan pas opnieuw. Geef dagelijks hoogwaardig bunny hooi (bv. bunny hooi met meelwormen) en vers, lauw water. In hun eerste 4 maanden kunt u uw kleurmuizen optimaal ondersteunen in de groeifase, door KleurmuisDroom EXPERT met JuniorsExtra aan te vullen.

De Bunny Nature Geluksformule

Gelukkig zijn begint met de juiste, evenwichtige voeding. Dat is het startpunt. Knaagdieren die afgestemde voeding krijgen, zijn gelukkig en gezond. En knaagdieren die zich geen zorgen moeten maken over hun volgende maaltijd, zijn bijzonder gelukkig en gezond. Dat brengt ons meteen tot de Bunny Nature geluksformule. De Bunny recepturen is altijd gebaseerd op de absolute belangen van de knaagdieren. Bunny weet dat het wegens nutritionele redenen noodzakelijk is om het voer ad libitum ter beschikking te stellen voor de dieren. zo kunnen ze telkens hun behoeften vervullen zonder zich te overeten of overgewicht te krijgen. Bunny Nature biedt met de unieke bunny recepturen optimaal uitgebalanceerd voer, de meest hoogwaardige ingrediënten en een bijzonder gecontroleerde productie...om de nutritionele behoeften van uw knaagdier te dekken. zoals de natuur ons aantoont. En dat gebeurt natuurlijk zonder het gebruik van conserveringsmiddelen, smaakversterkers, toegevoegde suikers, kleurstoffen & aroma‘s. 

Bunny over de Muis

De kleurmuis is een klein granivoor (zaadetend) zoogdier en behoort tot de orde van de knaagdieren. Ze zijn hoofdzakelijk 's nachts actief (maar kunnen zich aanpassen), zeer sociaal en leven in groepen die uit met elkaar verwante gezinsleden bestaan. Ze hebben een levensverwachting van 2 tot 3 jaar en bereiken een lichaamslengte van 6,5 tot 9,5 cm en een lichaamsgewicht van 20 tot 40 g.

Oorspronkelijk stamt de kleurmuis uit Westcentraal-Azië en Noord-India. Daar leeft hij in steppegebied en halfwoestijnen en bouwt hij zijn nesten in zelfgegraven holen of in spleten tussen stenen. Tegenwoordig is de kleurmuis over de hele wereld te vinden en voedt hij zich graag met in de landbouw geteelde graansoorten.

Zoals alle kleine zoogdieren heeft ook de kleurmuis zijn eigen nutritionele behoeften.

bunny knaagdiervoerDe Snijtanden
Ze blijven steeds groeien waardoor het voer voor de nodige tandslijtage moet zorgen. Hardheid, grootte en type van voerpartikels zijn daarbij van belang.

De Maag
De maag bestaat uit één kamer en wordt door een slijmhuid in een deel zonder klier en een deel met klier gescheiden.

Kleine blindedarm
Kleurmuizen hebben een kleine blindedarm. Daardoor kunnen ze ruwe vezels slechts in beperkte mate verwerken. Daarom is voer met een ruw vezelgehalte van minder dan 10% optimaal.

Dierlijke eiwitten
Granivore (zaadetende) dieren hebben dierlijke eiwitten nodig. De waardevolle aminozuren zijn belangrijk voor de celvernieuwing en diverse stofwisselingsprocessen.

Hoge energie behoefte
De snelle dieren hebben een hoger metabolisme en daarmee ook een bijzondere energiebehoefte.

bunny nature knaagdiervoer

Specificaties
Inhoud: -
Samenstelling: -
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Bunny Nature KleurmuisDroom Expert 500 gram
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »