Bunny Nature GerbilDroom Expert Gerbilvoer 500 gram
GerbilDroom Expert Gerbilvoer 500 gram €9,49

GerbilDroom Expert Gerbilvoer 500 gram

€9,49
Op voorraad
  • Koop 2 voor €9,02 per stuk en bespaar 5%
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Bunny Nature GerbilDroom Expert Gerbilvoer

Rattenvoer van Bunny Nature GerbilDroom Expert is een volledige voeding voor Gerbils. De voedingsbehoefte van gerbils en de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken stonden centraal bij de ontwikkeling van Bunny GerbilDroom Expert. De samenstelling is optimaal afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van gerbils. De aanwezige inhoudsstoffen zijn gebaseerd op de natuurlijke omgeving van gerbils. Bunny heeft echt gekeken naar de oorspronkelijke voeding van gerbils zoals deze in de natuurlijke omgeving is.

Het BunnyNature GerbilDroom Expert Gerbilvoer bevat waardevolle powerfoods, zoals quinoa, amarant en mungbonen alsook lekkere kruiden, meelwormen en krekels. Dankzij de unieke Vital plus-granivoor mix hebben we geen pellets of extrudaten moeten gebruiken - een groot pluspunt voor kieskeurige eters. De receptuur is volledig in evenwicht en is heel populair bij gerbils, aangezien het hun alle vitaminen en mineralen biedt die ze nodig hebben.

"Deze voeding is geschikt voor diabetes gevoelige Gerbils"

Gerbils zijn gevoelig voor verhoogde bloedvetwaarden en adipositas. Een hoger gehalte aan meelrijke zaden in het voer is daarom belangrijk. Het enkelvoer mag geen noten bevatten. Gerbils hebben dierlijke eiwitten nodig. De waardevolle aminozuren zijn belangrijk voor de cel vernieuwing en diverse stofwisselingsprocessen.

ZONDER EXTRUDATEN ZONDER PELLETS

Krekels & Meelwormen: Hoogwaardige verzorging met dierlijk eiwit
✔ Gierst: Meel houdend zaad, voorkomen van vervetting
✔ Kruiden: Actieve vitale stoffen
✔ Gebalanceerde Long-Life-receptuur: Alle componenten zijn belangrijk en juist gedoseerd
✔ Uitgelezen extra's uit het oorsprongsland van de renmuizen: Oa Plata gierst, rode gierst, Zilvergierst & Dari
✔ Verscheidenheid afgestemd op het dier: Bevordert natuurlijk gedrag

Heeft de Dikstaartgerbil een aanvulling op het dieet nodig?

De Dikstaartgerbil moet naast zijn hoofdvoeding ook (gedroogde) insecten krijgen. Dikstaartgerbils zijn namelijk van nature insecteneters. Dit is ook goed te zien aan de spitse snuit. Gerbilvoer is een zeer goede basis voor de Dikstaartgerbil, maar deze moet dagelijks (gedroogde) meelwormen, krekels, kevers e.d. krijgen. Om te voldoen aan deze voedingsbehoefte hebben wij ook verschillende insectenmixen voor de dieren.

Is Bunny Nature GerbilDroom Expert een Natuurvoeding voor Gerbils?

Ja Bunny Nature GerbilDroom is een natuurlijke voeding voor Gerbils. De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. Er zijn geen geperste brokken toegevoegd. De voeding bestaat geheel uit zaden, granen, kruiden, bloemen en insecten.

Is Bunny Nature GerbilDroom volledig Gerbilvoer?

Ja, het is een volledige hoofdvoeding voor Gerbils, omdat het voer een uitgebreide analyse bevat mag het als hoofdvoer gegeven worden.

Voedingsadvies Bunny Nature GerbilDroom Expert

Vul het kommetje met GerbilDroom EXPERT en wacht totdat al het voer op is, voordat u het kommetje opnieuw vult. Geef elke dag hoogwaardig bunny hooi (bv. bunny hooi met meelwormen) en vers, lauwwarm water. Tijdens de eerste 4 levensmaanden kunt u uw gerbil  in zijn groeifase optimaal ondersteunen door zijn basisvoer GerbilDroom EXPERT met JuniorsExtra aan te vullen.

De Bunny Nature Geluksformule

Gelukkig zijn begint met de juiste, evenwichtige voeding. Dat is het startpunt. Knaagdieren die afgestemde voeding krijgen, zijn gelukkig en gezond. En knaagdieren die zich geen zorgen moeten maken over hun volgende maaltijd, zijn bijzonder gelukkig en gezond. Dat brengt ons meteen tot de Bunny Nature geluksformule. De Bunny recepturen is altijd gebaseerd op de absolute belangen van de knaagdieren. Bunny weet dat het wegens nutritionele redenen noodzakelijk is om het voer ad libitum ter beschikking te stellen voor de dieren. zo kunnen ze telkens hun behoeften vervullen zonder zich te overeten of overgewicht te krijgen. Bunny Nature biedt met de unieke bunny recepturen optimaal uitgebalanceerd voer, de meest hoogwaardige ingrediënten en een bijzonder gecontroleerde productie...om de nutritionele behoeften van uw knaagdier te dekken. zoals de natuur ons aantoont. En dat gebeurt natuurlijk zonder het gebruik van conserveringsmiddelen, smaakversterkers, toegevoegde suikers, kleurstoffen & aroma‘s.

De Dikstaartgerbil moet naast zijn hoofdvoeding ook (gedroogde) insecten krijgen. Dikstaartgerbils zijn namelijk van nature insecten eters. Dit is ook goed te zien aan de spitse snuit. Gerbilvoer is een zeer goede basis voor de Dikstaartgerbil, maar deze moet dagelijks (gedroogde) meelwormen, krekels, kevers, en andere insecten krijgen. Om te voldoen aan deze voedingsbehoefte hebben wij ook verschillende insectenmixen voor de dieren.

Bunny over de Gerbil

De gerbil is een klein granivoor (zaad etend) zoogdier en behoort tot de orde van de knaagdieren. Hij is zeer sociaal en leeft in de natuur in gezinsverband. Ook als huisdier mogen ze niet alleen worden gehouden. De gerbil is dag en nacht actief en heeft een levensverwachting van 3 tot 4 jaar. Hij heeft een lichaamslengte van 10 tot 12 cm en een gewicht van ongeveer 70 tot 130 g.

De Mongoolse gerbil leeft in steppengebied, halfwoestijn en woestijnen in het zuidoosten van Mongolië alsook in het aangrenzende Rusland en in China. Hij verblijft graag in velden en weiland. Daar graaft hij ondergrondse tunnels en maakt hij nesten en voorraadkamers.

Gerbils hebben hun eigen nutritionele behoeften.

Snijtanden
Ze blijven steeds groeien waardoor het voer voor de nodige tandslijtage moet zorgen. Hardheid, grootte en type van voerpartikels zijn daarbij van belang.

Maag
De maag bestaat uit één kamer en wordt door een slijmhuid in een deel zonder klier en een deel met klier gescheiden.

Kleine Blindedarm
Gerbils hebben een kleine blindedarm. Daardoor kunnen ze ruwe vezels slechts in beperkte mate verwerken. Daarom is voer met een ruw vezelgehalte van minder dan 10% optimaal.

Dierlijke eiwitten
Granivore (zaadetende) dieren hebben dierlijke eiwitten nodig. De waardevolle aminozuren zijn belangrijk voor de celvernieuwing en diverse stofwisselingsprocessen.

info chart bunny nature gerbil droom expert gerbilvoer

Specificaties
Inhoud (ca): 500 gram
Samenstelling: Plata gierst, canariezaad, erwtenvlokken, speltvlokken, quinoazaden (6%), kamut®, taugébonen (5%), zilvergierst, haver, rode gierst, dari, luzerne, paardebloembladeren (3%), amarant gepoft (2,5%), wortels, pastinaken, cichoreiwortel, sesam, smalle wee
Analyse: Ruwe proteïne 14% · Ruwe oliën en vetten 4% · Ruwe celstof 6,5% · As 5,5% · Calcium 0,6% · Fosfor 0,4%, Vit. A 8.500 IE ∙ Vit. D3 680 IE ∙ Vit. E / alle rac-alpha-tocoferylacetaat 76,5 mg ∙ Koper als koper(II)-sulfaat, pentahydraat 4,5 mg ∙ Jodium als
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Gerbil
Bijzonderheden: Volledige diervoeder
Bunny Nature GerbilDroom Expert Gerbilvoer 500 gram
Reviews
10 / 10
Lucia 22 April 2021

Veel variatie aan korrels, korreltjes en wat insecten. Fijn dat er van dit onbewerkte voer bestaat. Ik strooi het op het strooisel. Omdat de korrels zo klein zijn hebben de gerbils er werk aan om ze op te zoeken. Houdt ze lekker bezig en ze zijn hier heel handig in. Ik geef een afgestreken theelepel per dier, niet onbeperkt zoals op de verpakking staat, anders worden ze dik en lui, ze liggen dan veel te slapen. Er is wel altijd hooi beschikbaar voor ze. De gerbils zijn gezond, actief en hebben een prachtige, niet vettige vacht.

8 / 10
Anja 04 Oktober 2020

Mooie fijne korreltjes, gerbils eten het wisselend, soms lijken ze liever een voer wat wat grover is te eten daarom wissel ik het wat af.

8 / 10
Anja 09 Augustus 2020

Hele kleine en fijne korreltjes. Onze gerbils eten het wel, maar ik had er eigenlijk wat meer van verwacht.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »