Getzoo Meerkamer Hoekhuis Luna 31 cm
Meerkamer Hoekhuis Luna 31 cm €29,99 €34,99

Meerkamer Hoekhuis Luna 31 cm

€34,99 €29,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Getzoo Meerkamer Hoekhuis Luna voor knaagdieren!

Onze producten zijn zo ontworpen dat ze de soortspecifieke eisen van de dieren ondersteunen: Met een oppervlak van 31 x 31 cm en een hoogte van 13 cm biedt het hoekhuis Luna voldoende ruimte voor uw knaagdier! Zowel de grootte van het huis als de ingangen zijn afgestemd op de natuurlijke behoeften van de dieren. Het is ruim en gezellig van binnen. Het biedt een ruim driekamersysteem waarin uw knaagdier zijn slaapplaats of voorraadkast kan kiezen zoals hij wil - zoals in een natuurlijk hamsterhol. Dankzij het afneembare dak kan een probleemloze nestcontrole worden uitgevoerd.

Gemaakt van berkenhout
 Met 3 kamers
 Spijkervrij
 Met open bodem en afneembaar dak

Een hoekhuis voor alle knaagdiersoorten?

De Getzoo hoekhuizen zijn geschikt voor solitaire dieren zoals hamsters, maar ook voor dieren die het liefst in groepen leven. Omdat de solitaire hamsters graag het met hun wangzakken verzamelde voedsel in hun hol verbergen en daarvoor de tweede, extra kamer van het huis gebruiken. Knaagdieren die in groepen leven, zoals gerbils, gebruiken de verschillende kamers als slaapplaatsen. Zo kan men op zichzelf kleine meningsverschillen soms vermijden.

Waarom een ​​afneembaar dak?

Dankzij een afneembaar dakje kun je een kijkje in het huisje nemen zonder het nestje te verstoren. Je kunt dan even kijken of er oudere voedselvoorraden liggen die verwijderd moeten worden, vooral verse groente zijn zeer bederfelijk. Met een afneembaar dak is dit snel gedaan en worden de kleine knaagdieren niet gestoord doordat je niet het hele huis hoeft op te tillen. Bovendien kan het nest ongestoord worden geïnspecteerd als er nakomelingen zijn.

Getzoo houten hoekhuis voor knaagdieren

Specificaties
Afmetingen: 31 x 31 x 13 cm
Openingen: ø 7 cm
Materiaal: Berkenhout
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Degoe
Bijzonderheden: -
Getzoo Meerkamer Hoekhuis Luna 31 cm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »