Getzoo Hamstervoer Basismenu 500 gram
Hamstervoer Basismenu 500 gram €7,95

Hamstervoer Basismenu 500 gram

€7,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Getzoo Goudhamster Basismenu voor Syrische Hamsters

Voor onze Getzoo goudhamster basisvoeding hebben we ons gericht op de uitgebreide voeding van de natuur. Alleen zaden en plantendelen die voorkomen in de natuurlijke leefomgeving of lijken op de plantenwereld in de steppen zijn geselecteerd voor deze Goudhamster voeding!

100% natuurvoeding
Met oergranen
Overeenkomend met de natuurlijke voeding van de hamster
Geen eiwitten toegevoegd zodat deze zelf naar behoefte gevoerd kunnen worden

Syrische hamsters leven in de steppen, maar ook in vruchtbare gecultiveerde gebieden van Syrië. Het landschap wordt gekenmerkt door gras en struikgewas, maar ook door vruchtbare landbouwgronden met graan-, groente- en fruitteelt.

In de natuur voeden goudhamsters zich voornamelijk met graan en andere zetmeelhoudende zaden van verschillende grassen. Voor een gezonde voeding met het oog op de geschiedenis van de Syrische goudhamster hebben we gekozen voor oergranen zoals eenkoren en emmer. Naast graan is het basisvoer van Getzoo goudhamster gebaseerd op tal van graszaden en gierstsoorten.

De Getzoo goudhamster basisvoeding is op verzoek van veel goudhamster liefhebbers aangepast. Dit voer is met name geschikt voor goudhamsters die te zwaar zijn of die naast het hoofdvoer veel lekkers krijgen in de vorm van oogst bijvoorbeeld.

Een uitgebalanceerd eiwitdieet is essentieel voor goudhamsters om voldoende energie te hebben. In het basisvoer van Getzoo goudhamster hebben we bewust eiwitten vermeden, zodat de eigenaar insecten naar behoefte individueel kan voeren.

Is Getzoo Hamstervoer een Natuurvoeding voor Hamsters?

Ja Getzoo Hamstervoer is een natuurlijke voeding voor Hamsters (Syrische Hamster). De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. Er zijn geen geperste brokken toegevoegd. De voeding bestaat verder geheel uit zaden, granen, kruiden en bloemen.

Is Getzoo Hamstervoer volledig Hamstervoeding?

Ja, het is een volledige hoofdvoeding voor Hamsters (Syrische Hamsters), omdat het voer een uitgebreide analyse bevat mag het als hoofdvoer gegeven worden.

Er zijn geen vitaminen toegevoegd aan deze voeding. Het advies van Getzoo is daarom deze voeding aan te vullen met dierlijke eiwitten, kruiden en verse groenten.

Samenstelling Getzoo Hamstervoer

Gierstmengsel, spelt, emmer, eenkoren, naakte gerst, naakte haver, boekweit, dari, milo, graszaadmengsel, hennep, saffloer, mariadistel, gepelde meloenzaden, bruine perilla, raapraap, oranjebloesem, zonnebloembloesem, korenbloemblauw, korenbloem roze, pepermunt, Citroenmelisse, groene haver, mungbonen, doperwtjes, tomatenvlokken, courgette, komkommerschijfjes

Analyse Getzoo Hamstervoeding

Ruw eiwit: 11,2%, Ruw vet: 8,2%, Ruwe as: 3,7%

getzoo hamstervoer goudhamster

Specificaties
Inhoud (ca): 500 gram
Samenstelling: Gierstmengsel, spelt, emmer, eenkoren, naakte gerst, naakte haver, boekweit, dari, milo, graszaadmengsel, hennep, saffloer, mariadistel, gepelde meloenzaden, bruine perilla, raapraap, oranjebloesem, zonnebloembloesem, korenbloemblauw , korenbloemroze, pep
Analyse: Ruwe vezels: 8,5%, Ruw eiwit: 11,2%, Ruw vet: 8,2%, Ruwe as: 3,7%
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Goudhamster (Syrische Hamster)
Type: Volledige diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Getzoo Hamstervoer Basismenu 500 gram
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »