Beaphar Anti-Ongediertespray Vogel/Knaagdier 150 ml
Anti-Ongediertespray Vogel/Knaagdier 150 ml €7,95 €8,40

Anti-Ongediertespray Vogel/Knaagdier 150 ml

€8,40 €7,95
Op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

Anti-Ongediertespray 150 ml

Beaphar Anti-Ongedierte is een huidspray voor konijnen, knaagdieren, fretten, kooi- en volière-vogels en duiven ter bestrijding van ongedierte zoals vlooien/luizen bij knaagdieren en konijnen en mijten/luizen bij vogels.

Gebruiksaanwijzing en dosering

Schudden voor gebruik. Vogels (voorheen birdspray): De vogel in de hand nemen en op een afstand van ca. 25-30 cm kort bespuiten. Kleine vogels (tot 100 gram) 1-2 keer sprayen en grote vogels 3-5 keer sprayen. Begin bij de staart en spuit tegen de richting van de veren in. Altijd alleen op het verenkleed spuiten en niet op kop en onbevederde huid. Behandel de kop als volgt: spuit de vloeistof op een doekje of handschoen en wrijf daarmee over de veren op de kop. Bij een besmetting alle vogels behandelen. Zorg voor een goede ventilatie tijdens en na de behandeling. Indien nodig behandeling na 2 weken herhalen. Gebruik bij voorkeur een handschoen (plastic) voor de hand waarin u de vogel vasthoudt. Na de behandeling badwater verwijderen. Anti-Ongedierte is 2 weken werkzaam zolang de vogels niet baden.

Konijnen, knaagdieren en fretten (voorheen insectenverstuiver voor knaagdieren): Wrijf stevig door de vacht en spray tegen de haarrichting in. Laat het een minuut inwerken. Daarna de vacht  uitkammen. Kleine dieren zoals cavia’s 2-3 keer sprayen, grote konijnen en fretten 3-5 keer sprayen. Zolang het dier last heeft van ongedierte, elke 2 weken behandelen, vooral op die plaatsen waar het ongedierte zich verzameld.

Specificaties
Inhoud: 150 ml
Samenstelling: -
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren & Vogels
Beaphar Anti-Ongediertespray Vogel/Knaagdier 150 ml
Reviews
8 / 10
(1)
8 / 10
Ayla 01 Juni 2019

Werkt goed zeer tevreden

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »