Beaphar Anti-Ongediertespray Vogel/Knaagdier 150 ml
Anti-Ongediertespray Vogel/Knaagdier 150 ml €9,95

Anti-Ongediertespray Vogel/Knaagdier 150 ml

€9,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Anti-Ongediertespray 150 ml voor Vogel, Knaagdier en Konijn

Anti-Ongedierte spray is ter bestrijding van ongedierte zoals vlooien, mijten en luizen bij konijnen, knaagdieren, fretten en vogels.

Spray ter bestrijding van vlooien/luizen bij knaagdieren en konijnen en mijten/luizen bij vogels
Huidspray, de oplossing voor konijnen, knaagdieren, fretten, kooi- en volière-vogels en duiven ter bestrijding van ongedierte.
 Huidspray, de oplossing voor konijnen, knaagdieren, fretten, kooi- en volière-vogels en duiven ter bestrijding van ongedierte.

Gebruiksaanwijzing en dosering Beaphar Anti Ongediertespray

Schudden voor gebruik!

Konijnen, knaagdieren en fretten (voorheen insectenverstuiver voor knaagdieren): Wrijf stevig door de vacht en spray tegen de haarrichting in. Laat het een minuut inwerken. Daarna de vacht uitkammen. Kleine dieren zoals cavia’s 2-3 keer sprayen, grote konijnen en fretten 3-5 keer sprayen. Zolang het dier last heeft van ongedierte, elke 2 weken behandelen, vooral op die plaatsen waar het ongedierte zich verzamelt

Vogels (voorheen birdspray): de vogel in de hand nemen en op een afstand van ca. 25-30 cm kort bespuiten. Kleine vogels (tot 100 gram) 1-2 keer sprayen en grote vogels 3-5 keer sprayen. Spray de vogel in de richting van de staart naar de hals. Altijd alleen op het verenkleed spuiten en niet op de kop en onbevederde huid. Behandel de kop als volgt: spuit de vloeistof op een doekje of handschoen en wrijf daarmee over de veren op de kop. Bij een besmetting alle vogels behandelen. Zorg voor een goede ventilatie tijdens en na de behandeling. Indien nodig behandeling na 2 weken herhalen. Gebruik een wegwerp handschoen (plastic) voor de hand waarin u de vogel vasthoudt. Anti-Ongedierte is 2 weken werkzaam; gedurende deze tijd de vogels niet laten badderen.

Hoe kun je vlooien bij je konijn, cavia of hamster bestrijden?

Maar liefst 95% van de vlooien zit in de omgeving in de vorm van eitjes, larven en poppen, maar 5% zit op je huisdier. De eitjes, larven en poppen ontwikkelen door tot vlooien en springen weer op je konijn, cavia of hamster. Het is dus vooral heel erg belangrijk om het hok en alle plekken waar je konijn of knager komt goed schoon te maken en te behandelen met een omgevingsspray tegen vlooien (wel opletten dat de spray goed is opgedroogd voor je huisdier ermee in contact kan komen). Op die manier ben je veel sneller van de vlooien af.

Daarnaast zul je ook de vlooien op het dier moeten bestrijden, dit kan bijvoorbeeld met Anti-Ongediertespray. Deze spray is speciaal geschikt voor konijnen, knagers, fretten en vogels en werkt tegen vlooien, luizen en mijten. Bij hamsters kun je één spray op een plastig handschoen doen en daarmee de hamster inwrijven.

Let op!

Gebruik niet zomaar vlooienproducten voor honden of katten op je konijn, cavia of hamster; sommige werkzame stoffen kunnen dodelijk zijn voor konijn en knager!
 
Vergeet niet om andere huisdieren ook te behandelen, anders kunnen die ervoor zorgen dat het vlooienprobleem in stand gehouden wordt. 
 
Vlooien zijn erg hardnekkig. Verwacht dus niet dat je binnen een week van het probleem af bent. Je zult meerdere malen je huisdieren én de omgeving moeten behandelen om helemaal van de vlooien af te komen.

Specificaties
Inhoud: 150 ml | Permethrin 5g/l
Geschikt voor: Knaagdieren, Fretten
Bijzonderheden: Bewaren op kamertemperatuur. Bewaren in oorspronkelijke verpakking , bewaren op een droge, donkere en goed geventileerde plek
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren. Bij twijfel over de gezondheid, medicatie of de behandeling van uw dier dient u altijd een dierenarts te raadplegen
Beaphar Anti-Ongediertespray Vogel/Knaagdier 150 ml
Reviews
10 / 10
Betty 04 December 2022

Werkt goed

10 / 10
Anouschka 15 Maart 2020

Doet wat het moet doen!

8 / 10
Ayla 01 Juni 2019

Werkt goed zeer tevreden

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »