Beaphar Anti-Ongediertespray Vogel/Knaagdier 150 ml
Anti-Ongediertespray Vogel/Knaagdier 150 ml €7,95

Anti-Ongediertespray Vogel/Knaagdier 150 ml

€7,95
Op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 16 uur besteld morgen in huis!
Informatie

Anti-Ongediertespray 150 ml

Beaphar Anti-Ongedierte is een huidspray voor konijnen, knaagdieren, fretten, kooi- en volière-vogels en duiven ter bestrijding van ongedierte zoals vlooien/luizen bij knaagdieren en konijnen en mijten/luizen bij vogels.

Gebruiksaanwijzing en dosering

Schudden voor gebruik. Vogels (voorheen birdspray): De vogel in de hand nemen en op een afstand van ca. 25-30 cm kort bespuiten. Kleine vogels (tot 100 gram) 1-2 keer sprayen en grote vogels 3-5 keer sprayen. Begin bij de staart en spuit tegen de richting van de veren in. Altijd alleen op het verenkleed spuiten en niet op kop en onbevederde huid. Behandel de kop als volgt: spuit de vloeistof op een doekje of handschoen en wrijf daarmee over de veren op de kop. Bij een besmetting alle vogels behandelen. Zorg voor een goede ventilatie tijdens en na de behandeling. Indien nodig behandeling na 2 weken herhalen. Gebruik bij voorkeur een handschoen (plastic) voor de hand waarin u de vogel vasthoudt. Na de behandeling badwater verwijderen. Anti-Ongedierte is 2 weken werkzaam zolang de vogels niet baden.

Konijnen, knaagdieren en fretten (voorheen insectenverstuiver voor knaagdieren): Wrijf stevig door de vacht en spray tegen de haarrichting in. Laat het een minuut inwerken. Daarna de vacht  uitkammen. Kleine dieren zoals cavia’s 2-3 keer sprayen, grote konijnen en fretten 3-5 keer sprayen. Zolang het dier last heeft van ongedierte, elke 2 weken behandelen, vooral op die plaatsen waar het ongedierte zich verzameld.

Specificaties
Inhoud: 150 ml
Samenstelling: -
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren & Vogels
Beaphar Anti-Ongediertespray Vogel/Knaagdier 150 ml
Reviews
2 / 10
(2)
2 / 10
Selena 08 November 2018

Helaas kan ik het niet gebruiken omdat er permetrin in zit en dat is zeer giftig voor katten

2 / 10
Selena 02 November 2018

Helaas is in dit middel permethrin gebruikt en dat is heel giftig voor katten en geen idee hoe ik de dosis voor muizen goed kan bepalen zonder kans op overdosis. Ik kan het helaas niet gebruiken dus. Alleen had ik van te voren kunnen opzoeken wat het werkzame bestanddeel is en heb ik niet gedaan dus eigen fout.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »