Aeroxon Mottenval Levensmiddelenmotten
Mottenval Levensmiddelenmotten €11,95

Mottenval Levensmiddelenmotten

€11,95
Op voorraad
 • Persoonlijk & deskundig advies
 • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
 • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Mottenval Levensmiddelenmotten

Wil je effectief afrekenen met levensmiddelenmotten in je keuken of voorraadkast? Dan is deze geurloze lijmval met pheromonen precies wat je nodig hebt. Deze mottenval is ontworpen om verschillende soorten motten, zoals Indian Meal motten, Mediterranean Flour motten, Almond motten en Tobacco motten, te vangen en zo te voorkomen dat ze je voedsel aantasten.

 • Gifvrij en Reukloos: Deze mottenval is volledig gifvrij en verspreidt geen onaangename geuren, waardoor het veilig is om in je keuken of voorraadkast te gebruiken.

 • Effectieve Vangst: De val is ontworpen om motten effectief te vangen en te voorkomen dat ze zich verder voortplanten.

 • Langdurige Werking: Elke val blijft ongeveer 6 weken effectief, wat betekent dat je gedurende lange tijd gemoedsrust hebt.

Gebruiksaanwijzing

 1. Open de hoes met een schaar.
 2. Verwijder de rode afdekking van de plakstrip op de achterkant van de val en plaats de val op de gewenste locatie. Druk de val stevig 3 keer met je vingers vast.
 3. Druk vervolgens met één hand de val vast op het deel zonder lijm en verwijder met de andere hand de papieren strip van de val. De seksuele lokstof in de lijm wordt nu geactiveerd en trekt mannelijke motten aan.
 4. Controleer de val minstens één keer per week. Vervang de val na 6 weken en verwijder deze met het huishoudelijk afval.
 5. Gebruik één val per kast. In middelgrote en grote ruimtes is het raadzaam om 2 vallen te plaatsen voor optimale bescherming.

Bescherm je levensmiddelen en voorraad tegen motten met deze effectieve, gifvrije en geurloze mottenval. Zo houd je je keuken en voorraadkast vrij van deze ongewenste gasten.

Specificaties
Inhoud: 2 stuks
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Aeroxon Mottenval Levensmiddelenmotten
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »