Knaagdierwinkel® Krachtige Schuimreiniger Vitalkaline voor Dierenverblijven 1 Liter
Krachtige Schuimreiniger Vitalkaline voor Dierenverblijven 1 Liter €15,95

Krachtige Schuimreiniger Vitalkaline voor Dierenverblijven 1 Liter

€15,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Krachtige Schuimreiniger Vitalkaline voor Dierenverblijven 1 Liter

Schuimreiniger is oorspronkelijk ontwikkeld voor de reiniging van dierenverblijven en wordt al jaren in vele landen gebruikt in de professionele sector. Door de unieke samenstelling van het schuim is het zeer effectief in het verwijderen van organische vervuiling, vetten en eiwit.

Alkaline is een afgeleide van alkalisch en is het tegenovergestelde van zuur. Een alkalische waarde heeft een pH waarde van 7.1 tot 14.0. Bekende voorbeelden van alkalische reinigers zijn zeep, soda of ammonia. Een alkalische reiniger is altijd ontvettend en is dus niet geschikt voor vervuiling als roest of kalk. Hoe alkalischer de vloeistof des te beter deze ontvet. Vetten zijn in de basis zuur, daardoor heeft het een alkalische tegenhanger nodig om deze vervuiling te reinigen. Het schuim werkt zeer effectief ook bij hardnekkige vervuiling maar het is erg belangrijk dat het schuim niet indroogt. )

De schuimreiniger is een krachtige, alkalische schuimreiniger die speciaal is ontwikkeld voor het reinigen van organische vervuiling (zoals ontlasting en braaksel) in alle dierenverblijven zoals knaagdierverblijven, maar ook stallen, hondenhokken, kattenbakken, pluimvee/vogelverblijven en paardenstallen/boxen.

Gebruiksaanwijzing Krachtige Schuimreiniger Vitalkaline voor Dierenverblijven

Het krachtige schuim heeft een langere inwerktijd dan vergelijkbare producten (tot 30 minuten) en doet zijn werk behoorlijk goed. Het vuil wordt losgeweekt zonder te schrobben. Daarna schoonspoelen met water.

De schuimreiniger doet zijn werk ook op verticale en/of gladde oppervlaktes.

In paardenboxen, hondenhokken, kippenhokken en volières zijn er altijd wel moeilijk bereikbare plaatsen waar je met een “normale schoonmaakbeurt” niet bij komt. Nu breng je de schuimreiniger aan in de hoeken, kieren en gaten waar je normaal niet bij kunt komen. Het schuim weekt op de moeilijk bereikbare plaatsen de vervuiling los. Dit is belangrijk bij de bestrijding van bloedluis en/of andere mijten, bacteriën en schimmels. Organische vervuiling trekt namelijk ongedierte en bacteriën aan.

Knaagdierwinkel® Krachtige Schuimreiniger Vitalkaline voor Dierenverblijven 1 Liter

Specificaties
Inhoud: 1 Liter
Geschikt voor: Grondige reiniging van dierenverblijven
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Knaagdierwinkel® Krachtige Schuimreiniger Vitalkaline voor Dierenverblijven 1 Liter
Reviews
2 / 10
RITA 23 November 2022

heel duur en werkt niet goed

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »