Feromoonval Voermot Mottenval
Feromoonval Voermot Mottenval €29,99

Feromoonval Voermot Mottenval

€29,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Voermottenval Feromoonval + houder

De Voermottenval wordt geleverd als een set van 10 individuele mottenvallen, samen met een handige houder. Deze set biedt een veelzijdige en uitgebreide oplossing voor het bestrijden van levensmiddelenmotten. De houder is voorzien van een plakstrip aan de achterkant, waardoor deze eenvoudig kan worden opgehangen op geschikte locaties. Met deze handige functie kunt u de val op strategische plaatsen plaatsen om effectief de aanwezigheid van motten te controleren en te verminderen.

De Feromoonval Vlak voor Voermotten biedt een effectieve oplossing voor het monitoren en bestrijden van schadelijke motten die zich kunnen ontwikkelen in levensmiddelen. Met behulp van feromonen in de lijm trekt deze val mannelijke motten aan en vangt ze weg, waardoor de populatie onder controle wordt gehouden en verdere verspreiding wordt voorkomen.

Deze veelzijdige val is ontworpen om verschillende soorten motten aan te pakken, waaronder de Meelmot, Vruchtmot, Cacaomot en Dadelmot. Door de specifieke aantrekkingskracht op mannelijke exemplaren biedt de Feromoonval een gerichte en doeltreffende aanpak, zonder dat er schadelijke chemicaliën worden gebruikt.

Het gebruik van de Feromoonval is eenvoudig. Plaats de val op een geschikte locatie waar mottenactiviteit is waargenomen of waar levensmiddelen worden bewaard. Dankzij de plakstrip aan de achterzijde kan de val gemakkelijk op gladde oppervlakken zoals keukenkastjes worden bevestigd. Zorg ervoor dat de val goed is geplaatst en dat de lijm niet bedekt is voordat u de val in gebruik neemt.

Controleer regelmatig de val om te zien of deze vol is. Als de lijm vol motten zit, vervang dan de val voor een nieuwe. Over het algemeen wordt aanbevolen om de val elke 6-8 weken te vervangen, afhankelijk van de mate van mottenactiviteit in uw omgeving.

De Feromoonval is veilig en gifvrij, waardoor deze zonder zorgen via het reguliere huisvuil kan worden afgevoerd. Door regelmatig gebruik van deze val kunt u de aanwezigheid van motten in uw leefomgeving effectief beheren en mogelijke schade aan uw voedselvoorraden voorkomen.

Specificaties
Inhoud: 1 houder + 10 kleefvallen
Geschikt voor: Bestrijden van voermotten
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Feromoonval Voermot Mottenval
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »