Badmat
Badmat €13,95 €15,95
€15,95 €13,95
Niet op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Leverbaar vanaf vrijdag
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Pootjes Plezier: Waterproof Badmat voor Cavia's

Is jouw cavia een echte 'pootjes-in-alles' ontdekkingsreiziger? Wel, dan hebben we de perfecte oplossing om jouw vloeren te beschermen en jouw kleine avonturier gelukkig te houden! De badmat, met zijn ultra-lange microvezels, is als een spa-dag voor cavia's. Zodra ze erop stappen, worden hun pootjes liefdevol gereinigd. En met een waterdichte onderkant die vocht buiten de deur houdt, wordt alles netjes en droog gehouden - geen onderwaterexpedities meer in het verblijf of jouw woonkamer!

 Pootjes Schoonhouden: De extra lange microvezels op de badmat helpen om de pootjes, maar ook het buikje van je dieren schoon en droog te houden
 Snel weer droog: De badmat is ook vrij snel weer droog
x Niet 100% waterdicht: Als dieren plassen kan het op een gegeven moment wel door de onderkant door komen. In dat geval is de combinatie met de Nappy Plasmat ideaal

Deze mat heeft niet alleen een geweldig gevoel voor humor, maar ook een geweldig gevoel voor zachtheid en vochtigheid. Hij absorbeert snel en houdt het veelvoud van zijn eigen gewicht vast. Dus als je cavia een duik in zijn waterbak neemt of een plasje doet en dan meteen op de mat springt, geen zorgen, de mat houdt de boel droog.

Gebruik de badmat als een comfortabel rustplaatsje of als gedeeltelijke bodembedekker. Oh ja de mat is ook nog eens goedgekeurd voor gebruik op vloerverwarmingssystemen, dus je cavia's kunnen zich warm en knus voelen, zelfs op koude dagen.

Is de badmat ook geschikt voor andere knaagdieren?

Ja, hoewel deze met name gebruikt wordt voor Cavia's is de mat ook geschikt voor bijvoorbeeld Ratjes, Konijnen, Chinchilla's en Degoes. Het is echter wel heel belangrijk dat de dieren er niet aan gaan knagen want dat zou zonde zijn.

De mat kan op 40 graden worden gewa

Specificaties
Afmeting (ca): 60 x 50 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Fret
Bijzonderheden: Onder toezicht aanbieden | Kan op 40°C gewassen worden
Badmat
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »