• Voor 17 uur besteld dezelfde dag verzonden
  • 10 jaar de GROOTSTE voor uw knaagdier
  • Zaterdag verzending
Wooden Loop Platform XL
Wooden Loop Platform XL €23,95 €25,95

Wooden Loop Platform XL

€25,95 €23,95
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Ordered on weekdays before 5 pm, shipped the same day!
Product description

Wooden Loop Platform XL

A very large plateau that can be placed over the entire width of the accommodation. The space under the plateau can be completely filled with bedding and the plateau itself provides a stable base for food bowls, drinking bowls and other accessories that can stand stable.

More space in the accommodation
✔ More stable surface for food bowl or water bowl
Gives more possibilities to use a high layer of ground cover
x Handmade quality

The plateaus are handmade, therefore the dimensions and locations of the pre-drilled holes may differ slightly and the plateau may contain imperfections that are part of a handmade product. The plateau is made of a thin wooden board of natural wood. The legs must be attached by means of the pre-drilled holes and the supplied screws.

Specifications
Size: approx. 78 x 35 cm | 98 x3 5cm | approx. 24 cm high
Suitable for: Rodents, Mouse, Dwarf Hamster, Hamster, Gerbil
Particularities: -
Wooden Loop Platform XL
Reviews
6 / 10
(2)
10 / 10
Diane 12 September 2021

Ik ben enorm blij met dit plateau, je kunt inderdaad wel merken dat het handgemaakt is, het is niet super stevig, maar het doet wat het moet doen en daar ben ik heel blij mee. Ik gebruik het nu bij het hamsterscapen. Dankzij het plateau heb ik een tweede verdieping kunnen maken waar ik mos op heb gelegd. Je kunt dan heel mooi je waterbakje en voerbakje een vaste plek geven zonder dat het wordt ondergegraven. De ruimte aan de voorkant van het plateau gebruik ik om een looprad neer te zetten, er past bij mij precies een looprad van 20 cm tussen. Ik ben er heel blij mee :)

2 / 10
Danielle 10 September 2021

Op zich een mooie vorm en de plank ziet er goed uit maar de pootjes zijn vreselijk dun en de schroefjes gaan er niet helemaal in want ze draaien al snel door waardoor het pootje er als het ware aan bungelt. Ik hoop ook niet dat mijn hamster er aan gaat knagen en zich dan bezeerd aan de schroeven. Dat had dus wel wat degelijker gemogen voor die prijs.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »