Trixie Hoekhuis Thordis 35 cm
Hoekhuis Thordis 35 cm €19,99 €24,99

Hoekhuis Thordis 35 cm

€24,99 €19,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Hoekhuis Thordis 35 cm voor Knaagdieren!

Het Thordis Hoekhuis van Trixie is een leuk schuil of slaaphuis voor knaagdieren. Dankzij de hoekvorm kan het huis zeer praktisch in een hoek van het verblijf worden geplaatst en neemt op deze manier minder ruimte in. Het platte dak van de Thordis geeft extra ruimte in het verblijf en kan gebruikt worden als plateau waar een voerbak op geplaatst kan worden. Het Thordis huis heeft een open bodem voor een goede ventilatie en is gemaakt van onbehandeld natuurhout.

Gemaakt van onbehandeld schorshout
Neemt minder ruimte in beslag door hoekplaatsing
Het platte dak geeft een extra zitplaats
Open onderkant voor goede ventilatie

Wat is het voordeel van het platte dak?

Het platte dakje van het Trixie Thordis Huis heeft als voordeel dat het een stabiele plek is om bijvoorbeeld een klein voer of drinkbakje op te plaatsen, maar het is ook een mooi plekje om bijvoorbeeld een snackje neer te leggen. 

Hoe kan ik het huis het beste schoonmaken?

Een houten huis kan op een eenvoudige manier schoongemaakt worden, afhankelijk van het gebruik van de dieren. De dieren kunnen het huisje gebruiken als schuilhuisje, in dat geval zal deze vrij schoon blijven, maar de dieren kunnen huisjes ook gaan gebruiken als voedselvoorraad opslag of als slaap huisje en als je echt pech hebt ook als toilet, maar dat gebeurt gelukkig niet zo vaak. Mochten de dieren toch een plasje achterlaten op het huisje, wat bij Muisjes vaak gebeurt dan raden wij een urine spray aan. Deze breekt de urine van de dieren af en reinigt op deze manier het hout.

Voor welke dieren is het Trixie Thordis Huis geschikt?

Het Trixie Thordis Huis 35 cm is een groter huis dat qua grootte als slaap of schuilhuis geschikt is voor Ratten, Cavia's, en Chinchilla's. Voor Chinchilla's en Degoes is het goed om te weten dat dit huis niet spijkervrij is. Aangezien Chinchilla's en Degoes echte knagers zijn moet er op gelet worden als deze dieren aan het huis gaan knagen.

Kan dit huisje gebruikt worden voor groepsdieren?

Ja dat kan wel, maar wij raden, voor groepsdieren (Ratten, Cavia's Chinchilla's, Degoes) altijd aan om minimaal één groot huis in het verblijf te plaatsen waar alle dieren samen in passen. Groepsdieren willen graag samen zijn en vaak ook samen schuilen en samen slapen. Het Thordis Hoekhuis is in die zin groot genoeg om meerdere Ratten en Degoes in te laten slapen, maar meerdere Cavia's of Chinchilla's kan te krap worden.

harsvrij

BewarenBewarenBewaren

Specificaties
Afmetingen (ca): 35 x 15 x 37/37 cm
Openingen (ca): 11 x 11,5 cm (bxh)
Materiaal: Cunninghamia lanceolata hout
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia
Bijzonderheden: Niet spijkervrij
Trixie Hoekhuis Thordis 35 cm
Reviews
10 / 10
Lara.j 04 September 2020

De cavia's vinden het heerlijk om in te lichen een er op en ander er onder

6 / 10
Anoniem 11 Juni 2020

Cavia's vinden het een heel fijn huis om in te slapen en verstoppen. Helaas laat de helling aan de zijkant heel snel los. Wanneer dit gebeurt en je pakt het huisje net verkeerd op laat het latje wat het dak bij elkaar houdt los en breekt het huis door midden. Ik heb dit weer kunnen lijmen, maar na de 5e keer toch maar weggegooid, heb het huisje ongeveer 4 maanden gehad

10 / 10
Caviastal de zonnehoeve 24 December 2019

Echt een mega leuk huisje! Ik vind hem er leuk uit zien en de caafs liggen er heel graag in. Ook kleintjes vinden het leuk om er in te gaan liggen en erop te klimmen!!!

10 / 10
Rachel 01 September 2019

De cavia vind het super lekker in liggen en op klimmen Maar voornamelijk in liggen heerlijk

10 / 10
Ronnie 27 Maart 2018

Ik heb dit huis voor onze Cavia's gekocht. Eenvoudig in een hoek te plaatsen en de Cavia's zijn tevreden. Ik zal er binnenkort nog eentje bij kopen.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »