Elmato Terracotta Paddenstoel Huisje voor Knaagdieren!
Terracotta Paddenstoel Huisje voor Knaagdieren! €19,99 €24,99

Terracotta Paddenstoel Huisje voor Knaagdieren!

€24,99 €19,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Terracotta Paddenstoel Huisje voor kleine knaagdieren - Een schuilplaats die rechtstreeks uit het betoverende knaagdierenbos lijkt te komen!

koel voor knaagdieren tijdens warme dagen

Het Terracotta Paddenstoel Huisje is niet zomaar een huisje, het is een stijlvolle en natuurlijk ogende schuilplaats in de vorm van een paddenstoel. Het voegt een vleugje magie toe aan elk natuurlijk verblijf of hamsterscaping thema verblijf. Je kleine knaagdieren zullen dol zijn op hun eigen paddenstoelhuisje! Terracotta is daarnaast ook een zeer fijn materiaal omdat het helpt de nageltjes te slijten.

Ondersteunt de regulering van de lichaamstemperatuur
Koel in de zomer
Warm in de winter
Terracotta helpt de nagels te slijten
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Dit huisje is vrij ruim, dankzij zijn brede ontwerp. Het biedt voldoende ruimte voor kleine knaagdieren zoals muisjes, gerbils en hamsters om zich terug te trekken en te ontspannen. Ze kunnen zich heerlijk nestelen in dit knusse plekje, dat hen een gevoel van geborgenheid geeft.

En laten we het even hebben over het materiaal - terracotta. Niet alleen ziet het er geweldig uit, maar het heeft ook praktische voordelen. Terracotta ondersteunt de regulering van de lichaamstemperatuur van je kleine vrienden. In de zomer biedt het een aangename koelte, terwijl het in de winter warmte vasthoudt. Het huisje past zich aan de behoeften van je knaagdieren aan, zodat ze het hele jaar door comfortabel kunnen vertoeven.

Wat is terracotta?

Maar dat is nog niet alles! Terracotta heeft nog een geheim wapen - het helpt de nagels van je knaagdieren te slijten. Dus terwijl ze genieten van hun paddenstoelhuisje, worden hun nageltjes automatisch bijgehouden. Dubbele winst!

Terracotta is Italiaans en afgeleid van het Latijnse terra (aarde), en het Italiaanse cotta (gebakken). Terracotta is ongeglazuurde, hard gebakken aardewerk. Doordat terracotta niet geglazuurd is, is het vrij ruw waardoor de nagels van knaagdieren goed kunnen slijten als de dieren er overheen lopen.

Is terracotta eenvoudig schoon te maken?

Ja hoor, terracotta kan eenvoudig schoongemaakt worden door het af te spoelen onder water bijvoorbeeld. Mocht er een plasje terecht komen op terracotta dan kan dit eenvoudig uitgespoeld worden of behandeld met een urine spray.

Dit Terracotta Paddenstoel Huisje is niet alleen functioneel, het is ook een prachtige toevoeging aan je knaagdieromgeving. Het past perfect bij een hamsterscaping of gerbilscaping thema en voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe.

Dus geef je kleine knaagdieren de kans om te schuilen in stijl met dit Terracotta Paddenstoel Huisje. Ze zullen zich meteen thuis voelen en genieten van de voordelen van dit fantastische materiaal. Laat je knaagdieren de magie van de paddenstoelenwereld ontdekken!

Specificaties
Afmetingen (ca): 17 x 15 cm
Openingen (ca): 8 x 7 cm
Materiaal: Terracotta Keramiek (Ongeglazuurd/Ruw)
Open Bodem: Nee
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Gerbil
Bijzonderheden: *De keramiek kan oneffenheden vertonen
Elmato Terracotta Paddenstoel Huisje voor Knaagdieren!
Reviews
10 / 10
Laura 04 September 2022

Ontzettend schattig huisje. Wordt geleverd in een stevige doos en is perfect voor warm weer. De paddenstoel is absoluut groot, maar in een natuurlijke stijl terrarium vind ik het zeker niet storend. Ik gebruik 'm voor verschillende soorten bodembedekking zodat mijn hamster erin kan spelen (zandbak, kokosaarde, etc.) en vindt hem zeer regelmatig in zijn huisje.

6 / 10
Naomi 05 September 2020

Ziet er goed uit, maar echt enorm groot

10 / 10
JMJ 01 Januari 2020

Prachtig huisje voor dwerghamsters en voor Syrtjes. De bodem is gesloten, dus compact. Kan eventueel als zandbak worden gebruikt.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »