Supreme Selective Naturals Meadow Loops Konijn
Selective Naturals Meadow Loops Konijn €3,95

Selective Naturals Meadow Loops Konijn

€3,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Supreme Selective Naturals Meadow Loops Rabbits: Vezelrijke Verwennerij voor Jouw Konijnen, Cavia's, Degoes en Chinchilla's!

Laat jouw konijnen, cavia's, degoes en chinchilla's genieten van de heerlijke Supreme Selective Naturals Meadow Loops. Deze vezelrijke sticks, doordrenkt met natuurlijke ingrediënten zoals erwten en mint, bieden niet alleen een verrukkelijke smaak maar ondersteunen ook de spijsvertering dankzij het hoge vezelgehalte van 14%.

Waarom Jouw Dieren Zullen Houden van Meadow Loops?

 Natuurlijke Ingrediënten: Rijk aan natuurlijke ingrediënten zoals paardenbloem, rozenbottel, erwten en mint, bieden deze loops een smaakvolle en voedzame traktatie voor jouw huisdieren.

 Vezelrijke Voeding: Met een hoog vezelgehalte van 14% zijn de Meadow Loops vriendelijk voor het gebit en bevorderen ze een gezonde spijsvertering bij konijnen, cavia's, degoes en chinchilla's.

 Geen Toegevoegde Suikers of Kleurstoffen: Vrij van toegevoegde suikers en kleurstoffen, bieden deze loops een gezonde en verantwoorde beloning voor jouw kleine vriendjes.

 Bevordert Natuurlijk Foerageergedrag: De loops stimuleren het natuurlijke foerageergedrag, wat essentieel is voor het welzijn van jouw huisdieren.

 Gezonde Huid en Glanzende Vacht: Lijnzaad in de loops draagt bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht.

 Interactieve Beloning: Ideaal om uit de hand te voeren, bevorderen de loops interactie en versterken ze de band tussen jou en jouw kleine pluizige vriendjes.

Voedingsadvies voor Supreme Selective Naturals Meadow Loops Rabbits:

Voeg deze heerlijke loops toe aan de dagelijkse voeding of geef ze uit de hand. Geef jouw knaagdier 2-4 traktaties per dag, afhankelijk van de grootte. Zorg ervoor dat er altijd vers water beschikbaar is.

Trakteer jouw konijnen, cavia's, degoes en chinchilla's op een smaakvolle en vezelrijke ervaring met Supreme Selective Naturals Meadow Loops – een gezonde en liefdevolle beloning die hun dag net een beetje specialer maakt!


BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Specificaties
Inhoud (ca): 80 gram
Samenstelling: Gemalen Timothy hooi, gemalen tarwemeel, luzerne hooi, gedroogd johannesbroodpitmeel, erwtenbloem, lijnzaad, gedroogde tijm (0,4%)
Analyse: Ruwe eiwitten (min) 7,0%, Ruw vet (min) 2,0%, Ruwe celstof (max) 14,0%, Vocht (max) 11,0%
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Supreme Selective Naturals Meadow Loops Konijn
Reviews
10 / 10
Aline Blok 11 Februari 2023

De degoes zijn er dol op als snackje.

8 / 10
Maud S. 01 Februari 2018

Loops gekocht voor mijn chinchilla’s. Eentje is erg echt dol op en houdt een loop met beide pootjes vast en is best even bezig met knabbelen. Gezonde snack zonder suiker!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »