Mixerama Gerbil Rennerschmaus Gourmet Menu Gerbilvoer
Gerbil Rennerschmaus Gourmet Menu Gerbilvoer €14,99 €22,99

Gerbil Rennerschmaus Gourmet Menu Gerbilvoer

€22,99 €14,99
Op voorraad
  • Koop 2 voor €13,99 per stuk en bespaar 7%
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Mixerama Rennerschmaus Gerbilvoer

Het Mixerama menu voor Gerbils is een volledige diervoeding samengesteld voor de speciale voedingsbehoeften van Mongoolse gerbils. De basis is een graanmengeling met een verhouding van 70:30 van bloem en oliehoudende zaden. Dit voer wordt uitgebreid met noten, pitten, plantaardig en dierlijk eiwitvoer (5%) en groenten.

Het plantaardige aandeel van 9,5% maakt het voer gezond en vetarm. Paprika, tomaat en komkommer zijn slechts enkele van de meegeleverde componenten. De benodigde eiwitten worden geleverd door dierlijke eiwitten in de vorm van meelwormen en zoetwatergarnalen.

De hoogwaardige oliezaden zijn zorgvuldig geselecteerd. Enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetzuren zijn belangrijke componenten van de voeding. Daarnaast zijn oliehoudende zaden rijk aan vitamines, mineralen en sporenelementen.

Het gourmetmenu voor Mongoolse gerbils is een volledig voer, maar dient dagelijks te worden aangevuld met vers voer en indien nodig met aanvullende dierlijke eiwitten, noten en pitten en gekiemd voer (knaagdierspruiten).

100% Natuurlijk
Verpakt onder beschermde atmosfeer
Plasticvrij verpakt in cellulose. Deze zakken zijn biologisch afbreekbaar en kunnen worden gecomposteerd

Heeft de Dikstaartgerbil een aanvulling op het dieet nodig?

De Dikstaartgerbil moet naast zijn hoofdvoeding ook (gedroogde) insecten krijgen. Dikstaartgerbils zijn namelijk van nature insecteneters. Dit is ook goed te zien aan de spitse snuit. Gerbilvoer is een zeer goede basis voor de Dikstaartgerbil, maar deze moet dagelijks (gedroogde) meelwormen, krekels, kevers e.d. krijgen. Om te voldoen aan deze voedingsbehoefte hebben wij ook verschillende insectenmixen voor de dieren.

Is Mixerama Gerbilvoer Natuurlijke Gerbilvoeding?

Ja, het is een natuurlijke voeding voor Gerbils. De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. Er zijn geen geperste brokjes toegevoegd. 

Is Mixerama Gerbil Menu volledige Gerbilvoeding?

Ja, omdat er wel een analyse aanwezig is voor deze voeding is het een volledige voeding voor Gerbils die als hoofdvoeding gegeven mag worden.

info chart mixerama gerbilvoer

Samenstelling Mixerama Rennerschmaus Gerbilvoer

Kanariezaad, sesamzaad, cardi, lijnzaad, nigerzaad, onkruidzaad, wortelzaad, zilvergierst, platah millet, rode millet, dari, milo, meelwormen, zonnebloempitten, pompoenpitten, pinda's, boekweit, graszaden, hennepzaden, tomaten, komkommerblokjes, rode paprika Rogge, haver, rozenbottelpitten, cornflakes, erwtenvlokken, goudsbloembloesems, korenbloembloesems, peterseliestengels, vogelduizendknoop, citroenmelisseblaadjes, zoetwatergarnalen.

Voedingsadvies Mixerama Gerbilschmaus

Ongeveer 15 g per dag per gerbil, afhankelijk van de individuele behoefte. Dagelijks aanvullen met verse voeding en indien nodig met aanvullende dierlijke eiwitten, noten en pitten.

Natuurlijke voeding Mixerama knaagdier muis gerbil

Specificaties
Inhoud (ca): 1 kg | 2,5 kg | 5 kg
Samenstelling: Cardi, kanariezaad, zilvergierst, negerzaad, lijnzaad, rode millet, plata millet, gerst, onkruidzaden, dari, rogge, haver, wortelzaden, milo, geperste gerst, zwarte zonnebloempitten, rozenbottelzaden, johannesbrood, pompoenpitten , hennep, graszaden, boek
Analyse: Ruw eiwit: 17,0%; Ruw vet: 15,2%; Ruwe vezels: 10,0%, Vocht: 10,1%, Ruwe as: 4,2%
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Gerbil
Bijzonderheden: Volledige diervoeder
Mixerama Gerbil Rennerschmaus Gourmet Menu Gerbilvoer
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »