Mixerama Goudkoorts Goudhamstervoer
Goudkoorts Goudhamstervoer €7,99 €8,99

Goudkoorts Goudhamstervoer

€8,99 €7,99
Op voorraad
  • Koop 2 voor €7,59 per stuk en bespaar 5%
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Mixerama Myps Goudkoorts Goudhamstervoer

De Mixerama Natuurvoeding Goudhamster Goudkoorts is een volledige diervoeding en komt tegemoet aan de specifieke voedingsbehoeften van goudhamsters. Het mengsel wordt gekenmerkt door een hoog gehalte aan zetmeelhoudende zaden en een matig gehalte aan oliehoudende zaden en noten. Het volledige voer bevat 76% meelhoudende zaden en peulvruchten, 15,5% oliehoudende zaden en noten, 3,1% bloemen en kruiden, 3% groenten en 2,4% dierlijk eiwit.

Deze laatste zit in de vorm van riviervlo-garnalen, ook wel gammarus genoemd, en meelwormen en vormt zo de basisvoorraad van dierlijk eiwit. Eigenaren kunnen hun dieren extra dierlijk eiwit aanbieden, afhankelijk van hun individuele behoeften.

100% Natuurlijk
Verpakt onder beschermde atmosfeer
Plasticvrij verpakt in cellulose. Deze zakken zijn biologisch afbreekbaar en kunnen worden gecomposteerd

Wij gaan voor fris en vers!

Bij ons streven we altijd naar frisheid en versheid! Daarom hebben we besloten om geen grootverpakkingen van Mixerama natuurvoedingen meer te verkopen. In plaats daarvan bieden we nu staffelkortingen aan voor iedereen die veel knaagdieren heeft. Op deze manier kunnen grotere hoeveelheden nog steeds voordelig worden ingekocht, maar dan in een veel versere en beter geproportioneerde vorm.

Een klein knagertje eet gemiddeld tussen de 6 en 10 gram voer per dag. Met een verpakking van 500 gram kun je dus wel 50 tot 83 dagen vooruit, dat komt neer op ongeveer 1,5 tot 2,5 maand, dat is eigenlijk veel te lang.

Stel dat je toch 2,5 kg voer nodig hebt, dan is het beter om 5 zakken van 500 gram te nemen in plaats van één zak van 2,5 kg, met het oog op versheid. Zodra een zak natuurvoeding eenmaal geopend is, moet deze namelijk snel worden opgegeten om de versheid te behouden.

Is Mixerama Hamstervoer Natuurlijke Hamstervoeding?

Ja, het is een natuurlijke voeding voor Hamsters (Syrische Hamster/Goudhamster). De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. Er zijn geen geperste brokjes toegevoegd. 

Is Mixerama Hamstervoer Basismenu volledige Hamstervoeding?

Ja, omdat er wel een analyse aanwezig is voor deze voeding is het een volledige voeding voor Hamsters (Syrische Hamster/Goudhamster) die als hoofdvoeding gegeven mag worden.

Voedingsadvies Mixerama Goudkoorts

Ongeveer 1 - 2 theelepels per dier per dag.

Bewaaradvies Mixerama Goudkoorts

Koel, donker en droog bewaren. Binnen 4 weken na opening gebruiken. 

Wij adviseren niet te veel voer in één keer te kopen. Mocht een grotere voorraad nodig zijn, bewaar deze dan altijd donker, koel en goed afgesloten.

Samenstelling Mixerama Myps Goudkoorts

Tarwe, haver, gerst, kanariezaad, Plata millet, Milo, zilvergierst, havervlokken, gerstvlokken, boekweit, saffloer, paddy rijst, hennepzaad, lijnzaad, mungbonen, venkelzaad, negerzaad, mariadistelzaad, goudsbloembloesem , zoetwatergarnalen, meelwormen, rode pepers, tomatenvlokken, peterseliewortel, kamillebloemen, madeliefjes, rode klaverbloemen.

mixerama natuurlijk hamstervoer

Specificaties
Inhoud (ca): 500 gram
Samenstelling: Tarwe, haver, gerst, kanariezaad, Plata millet, Milo, zilvergierst, havervlokken, gerstvlokken, boekweit, saffloer, paddy rijst, hennepzaad, lijnzaad, mungbonen, venkelzaad, negerzaad, mariadistelzaad, goudsbloembloesem , zoetwatergarnalen, meelwormen, ro
Analyse: Ruw eiwit: 13,3%; Ruw vet: 7,6%; Ruwe vezels: 8,1%, Vocht: 11,0%, Ruwe as: 3,0%
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamster
Type: Volledige diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Mixerama Goudkoorts Goudhamstervoer
Reviews
10 / 10
Corrianne 09 Mei 2022

Mijn Syrische hamster eet hier graag van.

10 / 10
Tess 26 Februari 2022

Een zak gekocht van 2,5 kg! Daar kan je echt heel lang mee doen en ook heel handig is dat de zak waar het in kwam hersluitbaar is! De hamster eet het altijd goed op! Blij :)

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »