Bunny Nature Droom Expert voor knaagdieren & konijnen

4
Eenvoudig gezegd, kijken we naar hun voedingspatroon in de natuur alsook naar de behoeften en activiteiten van uw huisdier. Zo kunnen we het losjes omschrijven, maar in ons bunny basisvoer kruipt heel wat kennis, onderzoek en ontwikkeling - en ook enorm v
Lees meer
Sorteren op:

Bunny Nature Droom Expert voor knaagdieren en konijnen!

Eenvoudig gezegd, kijken we naar hun voedingspatroon in de natuur alsook naar de behoeften en activiteiten van uw huisdier. Zo kunnen we het losjes omschrijven, maar in ons bunny basisvoer kruipt heel wat kennis, onderzoek en ontwikkeling - en ook enorm veel liefde. natuurlijk bedoelen we dan liefde voor de dieren. voor ons is het essentieel dat huisdieren voeding krijgen die op hun soort is afgestemd. en daarvoor komen enkel gebalanceerde recepturen en de beste ingrediënten in aanmerking – zonder mitsen of maren. Heel consistent. gezonde en gelukkige dieren zijn onze missie!

Sommige hamsters eten ontzettend graag pellets en extrudaten, terwijl anderen deze altijd onaangeroerd in hun kommetje laten liggen. Door hun kieskeurigheid hebben deze hamsters dan te maken met een gebrek aan belangrijke voedingsstoffen, zoals vitaminen en sporenelementen. Vital plus-granivoor, een speciale mix van vitaminen en sporenelementen, maakt het gebruik van pellets en extrudaten in de expert producten overbodig.

Niet alle dwerghamsters vinden hetzelfde eten lekker. Dat geldt even zeer voor mensen als voor dieren. sommige dwerghamsters eten bijvoorbeeld helemaal niet graag pellets of extrudaten. Wij zijn erin geslaagd om ons Bas IC-product verder te ontwikkelen en lekker te maken voor dieren die helemaal geen pellets en extrudaten willen eten. Onze speciale mix van vitaminen en sporenelementen maakt het mogelijk om bv. volledig afstand te doen van vitaminepellets. toegevoegde poweringrediënten leveren bovendien belangrijke eiwitten en mineralen.

Een geslaagde, nieuwe receptuur. Waardevolle poweringrediënten, zoals quinoa, amarant en mungbonen alsook lekkere kruiden, meelwormen en krekels. Dankzij onze unieke Vital plus-granivoor mix hebben we geen pellets of extrudaten moeten gebruiken - een groot pluspunt voor kieskeurige eters. De receptuur is volledig in evenwicht en is heel populair bij gerbils, aangezien het hun alle vitaminen en mineralen biedt die ze nodig hebben.

bunny nature knaagdiervoer

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »