Trixie Behendigheidsset voor Knaagdieren en Konijnen
Behendigheidsset voor Knaagdieren en Konijnen €16,99 €19,99

Behendigheidsset voor Knaagdieren en Konijnen

€19,99 €16,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice from 09:00 to 18:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Behendigheidsset voor Knaagdieren, Konijnen & Fretten!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Het is heel erg leuk om iets samen te doen en aangezien knaagdieren actieve en intelligente dieren zijn, is deze Behendigheidsset een geweldige uitbreiding van de dagelijkse activiteiten! Vooral Ratten en Dwergkonijnen zullen dit spel erg leuk vinden.

in hoogte verstelbare hindernissen zodat de moeilijkheidsgraad kan worden veranderd
Geeft mentale uitdaging aan de dieren en houdt ze actief
Gemaakt van onbehandeld natuurhout en wilgenhout
incl. handleiding voor training

Knaagdieren en konijnen reageren allemaal op hun eigen manier. Het ene dier is dol enthousiast en nieuwsgierig terwijl het andere dier nog even de kat uit de boom moet kijken. Zet de behendigheidsspel in eerste instantie nabij het verblijf en laat de dieren er bekend mee worden. Even snuffelen, misschien ook wel een beetje proeven zal ervoor zorgen dat ze er vertrouwd mee raken en het niet als eng ervaren.

Gebruiksaanwijzing Behendigheidsset

  • Ook de spelduur verschilt per dier. Zo zal het ene dier graag langer willen spelen dan het andere dier. Wij adviseren ongeveer twee traingingseenheden per week van maximaal 10 minuten.
  • Speel en train altijd samen met uw dier. Zet de set niet in het verblijf om mee te spelen.
  • Het is goed om een rustige speellocatie te kiezen waar uw dier niet te veel wordt afgeleid of door omgevingsfactoren gestoord wordt. Daarnaast moet het een locatie zijn waar uw dier zich veilig voelt.
  • Kies vooral in het begin een lekkere beloning voor uw knaagdier of konijn. Dit kan het beste een snackje zijn waar uw dier echt voor gaat! 
  • Begin zo makkelijk mogelijk en beloon snel als uw dier iets goed heeft gedaan. Vooral in het begin is het handig om snel succes te boeken.


Er zijn twee onderdelen, te weten de wilgen ring en de houten muur. Beide zijn in hoogte en dus in moeilijkheidsgraad verstelbaar. Begin altijd zo makkelijk mogelijk. 

Lok uw knaagdier of konijn met lekkers richting de hindernissen en zodra het dier dit doet meteen belonen. Zo bouwt u het in kleine stapjes op.

Eventuele hulpmiddelen

Een leuk hulpmiddel bij de training kan de clicker zijn. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo is er een soft clicker die heel zacht klikt, deze is vooral voor schrikkerige dieren geschikt. Daarnaast is er een vinger clicker die u eenvoudig aan uw vinger bevestigd en tot slot is er nog een target stick met clicker. De laatste heeft een aanwijspen met bolletje om aan te geven waar het dier naartoe moet.

Specificaties
Materiaal: Natuurhout en wilgenhout
Afmetingen (ca): 28 × 26 × 12 cm
Diameter (ca): 18cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Konijn | Fret
Bijzonderheden: -
Trixie Behendigheidsset voor Knaagdieren en Konijnen
Reviews
10 / 10
Willem 23 Oktober 2022

Gemaakt van mooi natuurlijk materiaal, dat er ook leuk uitziet. Netjes afgewerkt. Konijnen hadden allebei wel wat motivatie nodig maar naar een paar keer oefenen gaan ze nu uit zichzelf.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »