Knaagdier Kruidenier Gedroogde Peterseliestengels
Gedroogde Peterseliestengels €3,95 €4,75

Gedroogde Peterseliestengels

€4,75 €3,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Knaagdier Kruidenier Gedroogde Peterseliestengels

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersDe Peterseliestengels zijn van de hoogste kwaliteit. Op een zorgvuldige manier gedroogd zodat uw knaagdier van de beste kwaliteit Peterseliestengels kan genieten. Peterselie staat bekend om zijn hoge gehalte aan vitamine C. De hoge ruwe vezelwaarde zorgt voor optimale spijsvertering en bevordert het welzijn. Voor cavia's zijn de peterseliestengels van extra toegevoegde waarde vanwege de vitamine c. Cavia's kunnen zelf namelijk geen vitamine c aanmaken. Peterselie heeft als belangrijkste eigenschap dat het de spijsvertering bevorderd en eetlust opwekkend is. Daarnaast stimuleert het de melkproductie bij zogende dieren.

Bewaren van kruiden

Het is belangrijk om kruiden op een donkere, droge en goed geventileerde plek te bewaren. Vocht is slecht voor de kwaliteit van kruiden. Als er vocht bij kruiden komt kunnen deze gaan schimmelen. Daarom worden onze kruiden nooit in plastic verpakt en enkel in papier.

! Kruiden mogen niet bewaard worden in plastic.

Fijn om te weten

Voor vers en ambachtelijk gedroogde kruiden van de hoogste kwaliteit bent u bij DRD Knaagdierwinkel® op het juiste adres! In onze kruidenwinkel vindt u verschillende soorten gedroogde kruiden, bladeren en bloemen.

Kruiden zijn een mooie toevoeging op het dagelijkse menu van uw knaagdier of konijn. Hoeveel kruiden u geeft hangt sterk af van het soort dier. Zo zullen Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes zeer graag en veel kruiden eten.

De kruidenmengelingen van de Knaagdier Kruidenier® bevatten enkel de 1e klas kwaliteit Blaadjes, steeltjes en bloemen. Zorgvuldig verpakt in een speciale papieren (voedsel) verpakking. Direct vanuit de kruidenier, dus geen tussen leveranciers. Dit laatste garandeert een optimale versheid van de kruiden. Bij ons worden de kruiden in een speciale donkere ruimte bewaard.

Wij hebben bewust voor papier gekozen om niet alleen de versheid van de kruiden te ondersteunen maar ook dat van het milieu. Daarnaast schermt de papieren zak beter af voor licht en laat de kruiden ademen. Een verstikkende plastic zak komt de kwaliteit niet ten goede van de kruiden.

altijd vers knaagdier voerALTIJD VERSE KNAAGDIER KRUIDEN!

Als specialist op het gebied van knaagdier voeding profiteert u als klant maximaal van onze kennis en ervaring. Wij letten wel op de details zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Dit is bijvoorbeeld ook terug te zien in ons inkoop & opslag beleid. Wij zetten in op fris en vers in plaats van veel en goedkoop. Daarnaast worden al onze kruiden op de juiste manier bewaard, namelijk donker en droog zonder inval van zonlicht wat de voedingswaarde kan aantasten.

kruiden voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: 150 gram | 300 gram
Samenstelling: 100% Natuurlijke Peterselie Stengels
Analyse: Ruwe eiwit 14% ruw vet 2,4% ruwe vezel 11,9% ruwe as 13,1%.
Geschikt voor: Alle Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Knaagdier Kruidenier Gedroogde Peterseliestengels
Reviews
10 / 10
Evita 01 December 2020

Het is een mooie grote portie. Onze cavia's zijn verzot op peterselie en krijgen er geen genoeg van

10 / 10
Trudy 01 November 2019

Super lekker vind ze t mag in grotere verpakking

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »