Critter Bath Huisje Stone 12 cm
Critter Bath Huisje Stone 12 cm €6,95

Critter Bath Huisje Stone 12 cm

€6,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Critter Bath Huisjes Stone

Ontdek de charmante wereld van de Critter Bath huisjes, speciaal ontworpen voor kleine knaagdieren zoals muisjes en dwerghamsters en gerbils. Vervaardigd uit duurzaam keramiek, bieden deze huisjes niet alleen een veilige slaapomgeving, maar ook een veelzijdige speelplek voor jouw pluizige metgezel.

 Veilig en Knus: Gemaakt van hoogwaardig keramiek, biedt het huisje een veilige en knusse plek voor jouw kleine knaagdieren om zich terug te trekken en te rusten.

 Stijlvol Ontwerp: Met charmante vormen zoals Muisje, Kuiken, Konijntje en Beertje voegen deze huisjes een esthetisch tintje toe aan de omgeving van jouw huisdier. Het gesloten ontwerp met een vriendelijke opening aan de voorkant maakt ze niet alleen functioneel, maar ook aantrekkelijk.

 Veelzijdig Gebruik: Niet alleen een slaaphuisje, maar met een dun laagje zand wordt het Critter Bath Huisje ook een leuk zandbadhuisje, waardoor jouw knaagdier een plek heeft om te spelen en te badderen.

 Eenvoudig te Onderhouden: Het keramische materiaal maakt het huisje eenvoudig schoon te houden, zodat je de leefomgeving van je huisdier fris en hygiënisch kunt houden zonder gedoe.

Met een doordacht ontwerp zijn de Critter Bath huisjes volledig gesloten, met een vriendelijke opening aan de voorkant. Verkrijgbaar in vier schattige vormen – Muisje, Kuiken, Konijntje en een Beertje – voegen deze huisjes niet alleen functionaliteit toe, maar ook een vleugje stijl aan de leefomgeving van jouw knaagdier.

Of het nu dient als een rustige slaapplaats of als een boeiend zandbadhuisje met een dun laagje zand, deze huisjes passen zich aan aan de behoeften van jouw huisdier. Geef jouw kleine vriend een eigen plekje met Critter Bath huisjes, waar comfort en speelsheid samenkomen in een keramisch meesterwerk.

Geef jouw pluizige vrienden de perfecte mix van comfort en plezier met Critter Bath Huisjes - omdat elk knaagavontuur begint met een betoverend thuis!

Wat is keramiek?

Keramiek is geglazuurde aardewerk. Het verschil tussen terracotta en keramiek is dat keramiek geglazuurd is en terracotta is niet geglazuurd. Door de glazuurlaag is keramiek: sterk, waterbestendig, isolerend en eenvoudig te reinigen. Het grootste voordeel voor ons is dat urine niet kan intrekken in het materiaal. Eventuele plasjes kunnen zo afgenomen worden, omdat deze in intrekken.

Specificaties
Afmetingen (ca): 11 x 10 x 12 cm
Openingen (ca): ø 6 cm
Materiaal: Keramiek
Open Bodem: Nee
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Gerbil
Bijzonderheden: De keramiek kan oneffenheden vertonen
Critter Bath Huisje Stone 12 cm
Reviews
10 / 10
Cindy 26 April 2024

Heel schattig huisje (konijnhuisje) maar toch minder geschikt voor zandbadje. Mijn Robo hamster gooit alle zand eruit want de rand is toch wel een beetje laag.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »