Hamsterscaping Bonsai 36 cm in to the storm
Hamsterscaping Bonsai 36 cm in to the storm €19,99 €24,99

Hamsterscaping Bonsai 36 cm in to the storm

€24,99 €19,99
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Ontdek de perfecte toevoeging aan jouw hamsterscaping avontuur met deze prachtige Bonsai!

Deze prachtige bonsai straalt een levendige energie uit, alsof een zachte bries door zijn vertakkingen waait, waardoor een betoverende sfeer ontstaat in jouw hamsterscape.

Stap in de betoverende wereld van hamsterscaping met deze prachtige Bonsai decoratie! Met een breedte van 36 cm en een sfeervol mosdakje is deze natuurgetrouwe Bonsai een unieke toevoeging aan elke hamsterscape. Gemaakt van duurzaam polyesterhars, biedt deze decoratie niet alleen een visueel spektakel, maar ook een veilige omgeving voor jouw harige vriendjes.

 Unieke toevoeging aan hamsterscaping avonturen: Deze prachtige bonsai biedt een unieke en betoverende toevoeging aan elke hamsterscape, waardoor jouw hamsters een boeiende en natuurlijke omgeving krijgen om in te verkennen

 Natuurgetrouw ontwerp: Met zijn natuurgetrouwe ontwerp en sfeervol mosdakje is deze bonsai niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt hij ook een veilige en esthetisch verantwoorde speelomgeving voor jouw harige vriendjes.

 Ruimte voor creatieve projecten: Met een breedte van 36 cm biedt deze bonsai voldoende ruimte voor creatieve hamsterscaping projecten, met kleine doorgangen die zorgen voor extra speelplezier voor jouw knaagdieren.

Met zijn natuurgetrouwe ontwerp en een sfeervol mosdakje is deze Bonsai een lust voor het oog in elke hamsterscape. Hoewel dwerghamsters en hamsters geen sterke klimmers zijn, kunnen muisjes wel genieten van een klimtochtje door de grillige vertakkingen van deze Bonsai.

Met een breedte van 36 cm biedt deze Bonsai voldoende ruimte voor creatieve hamsterscaping projecten, waarbij kleine doorgangen zorgen voor extra speelplezier. Voeg een persoonlijk tintje toe aan jouw hamsterscaping setup door het mosdakje te decoreren met jouw favoriete accenten. Laat jouw kleine knaagdieren genieten van een veilige en esthetisch verantwoorde speelomgeving met deze prachtige Bonsai!

Bij gebruik voor het hamsterscapen bij bijvoorbeeld muisjes, dwerghamsters en jonge hamsters e.e. raden we aan de bonsai af te dekken aan de bovenzijde met bijvoorbeeld mos. Dwerghamsters en hamsters zijn slechte klimmers, vermeden moet daarom worden dat deze dieren in de boom klimmen. Daarnaast heeft de Bonsai grillige vertakkingen en kleinere doorgangen.

Specificaties
Afmeting (ca): 35,5 x 10 x 17,5 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamsterscaping, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil
Bijzonderheden: -
Hamsterscaping Bonsai 36 cm in to the storm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »