Hamster Voerbakje Steen 8 cm voor Knaagdieren!
Hamster Voerbakje Steen 8 cm voor Knaagdieren! €5,99 €6,99

Hamster Voerbakje Steen 8 cm voor Knaagdieren!

€6,99 €5,99
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Hamster Voerbakje Steen voor Knaagdieren!

Deze leuke groene Hamster voerbak is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft als groot voordeel dat het zwaar is, en dus op zijn plek blijft staan. Omgevallen voerbakken, zijn dan ook verleden tijd! De Hamster voerbak is verkrijgbaar in 3 kleuren, blauw, roze, groen en heeft aan de voorzijde de tekst: "Hamster"

Gemaakt van keramiek
Met "Hamster" tekst
Geschikt als voerbakje of waterbakje

Gebruiken als voerbakje

Een voerbakje zorgt ervoor dat de dieren weten waar ze hun voer kunnen verwachten. De verzorger kan aan de inhoud van het voerbakje goed zien hoeveel de dieren hebben gegeten. Daarnaast blijft het voer hygiënisch schoon in een voerbakje. Kortom een voerbakje heeft vele voordelen! Plaats het voerbakje op een vaste plek in het verblijf en vul deze met de voor het dier geadviseerde hoeveelheid voer. 

Gebruiken als waterbakje

Een voerbakje kan ook gebruikt worden als waterbakje. Het is hierbij wel heel belangrijk om de hygiëne van het water goed te waarborgen. Water raakt sneller bevuilt in een waterbakje dan in een drinkfles. Vul het waterbakje met schoon water en vervang dit elke dag of vaker als dit bevuilt is.

Wat is keramiek?

Keramiek is geglazuurde aardewerk. Het verschil tussen terracotta en keramiek is dat keramiek geglazuurd is en terracotta is niet geglazuurd. Door de glazuurlaag is keramiek: sterk, waterbestendig, isolerend en eenvoudig te reinigen. Het grootste voordeel voor ons is dat urine niet kan intrekken in het materiaal. Eventuele plasjes kunnen zo afgenomen worden, omdat deze in intrekken.

*De keramiek kan oneffenheden vertonen.

Specificaties
Materiaal: Keramiek (Geglazuurd)
Afmetingen (ca): 8 x 8 cm
Diameter (ca): ø 6 cm
Inhoud (ca): -
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamster
Bijzonderheden: -
Hamster Voerbakje Steen 8 cm voor Knaagdieren!
Reviews
10 / 10
Yentl 19 December 2020

Super fijn, perfecte voormaat niet tehoog voor mijn dwergjes

10 / 10
Elisa 30 Oktober 2020

Heb dit bakje aangeschaft voor mijn muizenkooi (gelukkig kunnen ze niet lezen). Precies wat ik ervan verwacht had en de kleur komt overeen. Het heeft gewicht waardoor ze gemakkelijk met z'n alleen aan een zijde op de rand kunnen zitten zonder dat het omkiept. Ook als ze hun interieur gaan aanpassen blijft het voerbakje netjes op z'n plek.

8 / 10
Kick 20 Januari 2019

Mooi en simpel

8 / 10
Carine 01 Juni 2018

Prima voerbakje, lekker zwaar. Diameter binnenkant bakje is alleen 7 cm, geen 6 cm.

10 / 10
Kitty 09 Januari 2016

Leuk voerbakje, ik heb deze kleur in mijn kooi staan :) Ik gebruik hem voor een Syrische hamster, maar misschien meer geschikt voor een dwerghamster ondanks de grootte.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »