Bunny Nature GoVet Cage Care 500 ml Natuurlijke Kooireiniger
GoVet Cage Care 500 ml Natuurlijke Kooireiniger €15,99

GoVet Cage Care 500 ml Natuurlijke Kooireiniger

€15,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Bunny Nature GoVet Gehegeverzorging 500 ml

Tijdens het schoonmaken van de verblijven van knaagdieren en konijnen, merk je vaak witte aanslag op de oppervlakken op. Dit is heel normaal bij deze diersoorten vanwege hun specifieke calciumstofwisseling. Hun urine is van nature troebel omdat het calciumkristallen bevat. Wanneer de urine opdroogt, kunnen er witte resten ontstaan die moeilijk te verwijderen zijn met alleen water. Een milde en op natuurlijke ingrediënten gebaseerde verzorging van het verblijf is echter mogelijk met de GoVet Cage Care. 

Vuiloplossend en kiemneutraliserend met de natuurlijke afweerkracht van het extract van pijnboompithout

Bunny Nature GoVet Cage Care bevat de natuurlijke extra's van het extract van pijnboompithout en water zonder verdere toevoegingen. Dit maakt het reinigen van het verblijf bijzonder gemakkelijk. Zelfs als er slechts een klein deel van het verblijf moet worden schoongemaakt, kunnen de dieren tijdens het besproeien van het betreffende gebied probleemloos in het verblijf blijven. In tegenstelling tot andere producten bevat Bunny Nature GoVet Cage Care geen stoffen die de gevoelige neus of ogen zouden irriteren. Bovendien verspreidt het een aangename, natuurlijke geur.

De pijnboom wordt vaak onderschat, maar heeft veel te bieden. De boom is al meer dan 300 miljoen jaar oud en heeft eigenschappen waar zowel mens als dier van kunnen profiteren. Het pijnboompithout is de kern van de boom. Het ontwikkelt op natuurlijke wijze stoffen die onder andere kiemreducerend kunnen werken en zo de boom van binnenuit kunnen versterken.

Met meer dan 80 stoffen, waaronder flavonoïden, etherische oliën, aminozuren en sporenelementen, heeft het pijnboompithout veel ondersteunende eigenschappen. De zuiver plantaardige extracten worden gewonnen door de effectieve stoffen uit het pijnboompithout te halen met behulp van een gepatenteerd en zacht verfijningsproces.

Gebruiksaanwijzing GoVet Cage Care 500 ml

Bij normaal vervuilde verblijven die regelmatig worden schoongemaakt, is eenmaal gelijkmatig besproeien van het te reinigen oppervlak voldoende. Na een korte wachttijd kunnen de afzettingen worden verwijderd met een spons of borstel. De opgeloste plaque kan vervolgens eenvoudig worden afgespoeld met helder water. Het gedroogde verblijf kan vervolgens weer worden voorzien van de gebruikelijke bodembedekking en inrichting.

Schud voor gebruik
Bij lichte vervuiling gelijkmatig besproeien
Bij zware vervuiling na 15 minuten opnieuw besproeien
Reinig met een spons of borstel
Spoel af met water

TIP! Voor sterk vervuilde gebieden is het aan te raden om minstens twee keer met een tussenpoos van ongeveer 15 minuten te besproeien, zodat Bunny Nature GoVet Cage Care ook kan doordringen tot de onderste lagen van de oppervlakteverontreinigingen.

Specificaties
Inhoud: 500 ml
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Bunny Nature GoVet Cage Care 500 ml Natuurlijke Kooireiniger
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »