Bunny Nature Bedding UltraDry 7 kg
Bedding UltraDry 7 kg €16,95

Bedding UltraDry 7 kg

€16,95
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Ontdek de kracht van Turbo-Zuigkracht voor langdurige droogheid!

Met de Bunny Nature UltraDry Mix hoef je je geen zorgen meer te maken over natte oppervlakken. Het heeft een ongeëvenaarde absorptiekracht die ervoor zorgt dat je knaagdier en konijn altijd geniet van een droog en comfortabel verblijf. Bye bye, vochtproblemen!

Maak kennis met ons geheim wapen tegen nare geurtjes: de UltraDry Mix met een zeer goede ammoniakbinding. Geen onaangename geurtjes meer in je knaagdieromgeving! Geniet van een frisse en aangename atmosfeer zonder compromissen.

 Turbo-Knaagkracht voor onverwoestbare droogheid: Onze UltraDry Mix heeft een ongeëvenaarde absorptiekracht, waardoor het vocht als een razende wordt opgezogen. Het zorgt ervoor dat je knaagdieren altijd genieten van een droog en comfortabel verblijf.
 Buitengewone ammoniakbinding zonder geurtjes: Dankzij de speciale formule van de UltraDry Mix worden nare geurtjes effectief gebonden. Je kunt genieten van een frisse en aangename knaagdieromgeving zonder compromissen.
 Thermisch gedesinfecteerd en geschikt voor mensen met allergieën: Onze UltraDry Mix is thermisch gedesinfecteerd, wat betekent dat het hygiënisch is en geschikt is voor mensen met allergieën. Zowel jij als je harige vriendjes kunnen genieten van een allergievrij en schoon leefomgeving.
 Zuinig in gebruik voor langdurig plezier: De UltraDry Mix is zuinig in gebruik, waardoor je langer kunt genieten van een schone en droge omgeving voor je knaagdieren. Een kleine hoeveelheid gaat een lange weg, waardoor je geld bespaart en het milieu ontziet.

We weten dat sommige baasjes gevoelig zijn voor allergieën, maar geen paniek! Maar geen zorgen, onze UltraDry Mix is thermisch gedesinfecteerd en geschikt voor mensen met allergieën. Zo kunnen zowel jij als je harige vriendjes genieten van een hygiënisch en allergievrij leefomgeving.

Bespaar tijd, geld en moeite met onze zuinige UltraDry Mix. Een kleine hoeveelheid gaat een lange weg, waardoor je langer kunt genieten van een schone en droge omgeving voor je knaagdieren. Een slimme keuze voor zowel je portemonnee als het milieu!

Maar dat is niet alles! De Week & Soft formule zorgt direct voor een fijn gevoel en bevordert goed gedrag bij je knaagdier. De zachte en comfortabele ondergrond stimuleert het natuurlijke gedrag en zorgt ervoor dat je harige vriendjes zich op hun best voelen.

We zijn ook trots op het feit dat onze UltraDry Mix gemaakt is van hernieuwbare grondstoffen. Door te kiezen voor onze bedding draag je bij aan een duurzame toekomst en geef je de voorkeur aan ecologisch verantwoorde producten.

Strooi en voel je goed! Met de nieuwe bunnyBedding UltraDry geniet je van het gemak en het comfort van hoogwaardige spelt als bodembedekking voor je knaagdieren. Het is de ideale keuze voor een gezellig en droog verblijf voor vele kleine zoogdieren.

Houd je knaagdieromgeving altijd fris en droog door regelmatig urine- en uitwerpselplaatsen te vervangen met nieuwe bunnyBedding UltraDry. Op die manier kunnen jij en je knaagdieren langer genieten van een schoon en aangenaam leefgebied.

Specificaties
Materiaal: Spelt
Liter (ca): 29 Liter
Gewicht (ca): 7 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Fret
Bijzonderheden:
Bunny Nature Bedding UltraDry 7 kg
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »