Fleece Deken
Fleece Deken €23,99 €27,99
€27,99 €23,99
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
  • Klantenservice van 09:00 tot 18:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Fleece Deken voor Knaagdieren & Konijnen: Zachte en Veilige Bodembedekking voor Gelukkige Huisdieren

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenAnti Pilling
Veilig te gebruiken dankzij de Anti Pilling eigenschappen.

De Fleece Deken is een ideale bodembedekking voor Ratten, Cavia's en Konijnen. Heerlijk zacht voor de pootjes en de dieren hebben meer grip bij het lopen.

Knaagdieren en konijnen brengen een vleugje speelsheid en vreugde in ons leven, en ze verdienen niets minder dan het beste. De Fleece Deken is een ideale bodembedekking die het comfort en welzijn van jouw harige vrienden bevordert. Deze zachte deken is niet alleen een lust voor hun pootjes, maar ook een waardevolle toevoeging aan hun leefomgeving.

Heerlijk Zacht: Jouw knaagdieren en konijnen zullen genieten van de zachtheid van de Fleece Deken onder hun pootjes. Het biedt een comfortabele en warme ondergrond waarop ze kunnen lopen en rusten
Extra Ligplaats: De Fleece Deken kan dienen als een extra ligplaats voor jouw kdieren. Ze kunnen erop zitten, liggen en knuffelen, waardoor ze optimaal van hun verblijf kunnen genieten.
Veilig te Gebruiken: Dankzij de anti-pilling eigenschappen van de Fleece Deken hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw huisdieren. De deken is ontworpen om aan hun behoeften te voldoen zonder gevaarlijke pluisjes achter te laten.

Knaagdieren & een Fleece Deken

Met knaagdieren is het altijd spannend want je weet nooit of ze aan de mat gaan knagen. Zouden de dieren dat wel doen dan zou het zonde zijn natuurlijk! Wij raden daarom aan de mat strak op de bodem te plaatsen en de kooi inrichting op de mat te plaatsen. Het is eigenlijk de bedoeling dat de mat dan niet te veel gaat opvallen. Daarnaast moeten knaagdieren en konijnen altijd voldoende afleiding in de vorm van speelgoed en knaagmateriaal hebben.

We raden de mat aan voor Ratten, Chinchilla's, Cavia's en Konijnen. Niet voor kleinere knaagdieren zoals hamsters of gerbils. In principe zou de mat op dezelfde manier bij deze dieren werken, maar de kans dat ze de mat kapot bijten is vele malen groter. Daarnaast kunnen kleinere knaagdieren eenvoudig onder de mat terecht komen en dat kan gevaarlijk zijn.

Geschikt voor Verschillende Soorten Knaagdieren en Fretten

De Fleece Deken is ideaal voor een scala aan knaagdieren, waaronder ratten, chinchilla's, cavia's en konijnen, maar ook Fretten. Deze dieren zullen allemaal genieten van de zachte ondergrond en het extra comfort dat de deken biedt. Het is belangrijk op te merken dat de deken niet geschikt is voor kleinere knaagdieren zoals hamsters of gerbils. Hoewel de deken in principe op dezelfde manier kan worden gebruikt voor deze dieren, is het risico dat ze de deken kapot bijten veel groter. Bovendien kunnen kleinere knaagdieren onder de deken terechtkomen, wat gevaarlijk kan zijn voor hun welzijn.

Kies voor Comfort en Veiligheid met de Fleece Deken

Als liefdevolle eigenaar van knaagdieren en konijnen wil je er zeker van zijn dat ze altijd genieten van een veilige en comfortabele omgeving. De Fleece Deken biedt het beste van beide werelden: zachte, warme ondergrond en veiligheid dankzij de anti-pilling eigenschappen.

Dus, trakteer jouw knaagdieren en konijnen op de zachtheid en het comfort van de Fleece Deken. Ze zullen er dol op zijn en jij zult gerustgesteld zijn, wetende dat ze in een veilige omgeving kunnen spelen, rusten en knuffelen. 

Specificaties
Afmeting (ca): 120 x 65 cm | 140 x 100 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla | Fret
Bijzonderheden: -
Fleece Deken
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »