Hallmark "fijne verjaardag" Kaartje Marjolein Bastin
"fijne verjaardag" Kaartje Marjolein Bastin €3,25

"fijne verjaardag" Kaartje Marjolein Bastin

€3,25
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

"fijne verjaardag" Kaartje Marjolein Bastin

Natuurlijke schoonheid ontmoet feestelijke vreugde met de Hallmark verjaardagskaartjes van Marjolein Bastin. Dit betoverende ontwerp, gecreëerd door de getalenteerde kunstenares Marjolein Bastin, viert verjaardagen op een unieke en levendige manier. Het kaartje is als een kunstwerk op zich, met schitterende afbeeldingen van kleurrijke vogeltjes, vrolijke bijen en weelderige bloemen die samen een harmonieus geheel vormen.

Elke centimeter van de kaart ademt de verfijnde stijl van Marjolein Bastin, die bekend staat om haar liefde voor de natuur. Het is niet alleen een wenskaart, maar ook een prachtig stukje kunst dat de ontvanger zal koesteren. De delicaat geïllustreerde scènes brengen een gevoel van sereniteit en vreugde, waardoor de verjaardagswens nog specialer wordt.

Met dit Hallmark kaartje wordt het vieren van een verjaardag een nog mooiere ervaring. Of het nu voor een vriend, familielid of collega is, deze kaart straalt positiviteit uit en brengt een glimlach op het gezicht van de gelukkige ontvanger. Maak van elke verjaardag een feest van natuurlijke pracht en pure vreugde met dit leuke verjaardagskaartje van Marjolein Bastin van Hallmark.

Hallmark "fijne verjaardag" Kaartje Marjolein Bastin

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »