Trixie Glazen Drinkfles
Glazen Drinkfles €5,99 €6,49

Glazen Drinkfles

€6,49 €5,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Glazen Drinkfles voor knaagdieren

De Glazen drinkfles van Trixie is geheel van hard glas gemaakt, hierdoor is de drinkfles 100% knaagvast. Alle onderdelen zijn knaagvast, ook het ophangsysteem is gemaakt van metaal. Gerbils, Degoe's en Chinchilla's kunnen deze dus niet kapot knagen. Glazen drinkflessen isoleren beter, waardoor water langer vers blijft.

Inclusief knaagvaste metalen drinktuit
Gehele drinkfles is knaagvast
Eenvoudige water controle dankzij het drijvertje
Eenvoudig en stevig te bevestigen dankzij spanveer/groef en draadbeugel
Afsluiting met kogeltechniek
Drinkfles 125 ml en 250 ml te combineren met houten drinkfleshouder

LET OP! De 500 ml drinkfles past NIET in de Trixie Natural Living Fleshouder 

Gebruiksaanwijzing Trixie Glazen Drinkfles

Vul het flesje altijd helemaal vol met vers water, zodat het flesje niet gaat lekken. Vul de drinkfles altijd totdat deze vol is en tik tegen het tuitje aan om er zeker van te zijn dat er geen luchtbelletje achter is gebleven. Als er een luchtbel in het tuitje achterblijft komt er geen water uit de drinkfles. Hang de drinkfles vervolgens recht op en tik met uw vinger tegen het water kogeltje totdat de fles water geeft en uw vinger nat is. Nu weet u zeker dat de fles water geeft en de dieren kunnen drinken.

Een drinkfles geeft dieren gedoseerd water. De dieren moeten tegen het kogeltje aandrukken om water te krijgen. Elke drinkfles geeft op een andere manier water. De ene drinkfles geeft heel makkelijk water waardoor deze kan druppelen/lekken en de andere drinkfles geeft minder snel water. Deze product eigenschappen zijn verschillend per drinkfles.

Sociale knaagdieren die in een groep leven kunnen het beste meerdere drinkflessen hebben, zodat voor alle dieren voldoende water beschikbaar is. Dominante dieren kunnen een drinkfles claimen waardoor andere dieren niet kunnen drinken.

Jonge dieren kunnen het beste naast een drinkfles ook een waterbakje krijgen, zodat ze altijd water hebben totdat ze gewend zijn aan het drinken uit een drinkfles.

Bij elke verandering van drinkfles is het aan te raden ook een waterbakje neer te zetten voor de dieren totdat ze gewend zijn aan de nieuwe drinkfles. Als de dieren gewend zijn aan een drinkfles die makkelijk water geeft kunnen ze moeite hebben met een drinkfles die minder makkelijk water geeft.

Willen of kunnen de dieren niet uit de drinkfles drinken, probeer dan een andere die wel bij de dieren past. Elk knaagdier is anders en heeft soms zijn eigen voorkeuren.

Voor de echte knagers onder de knaagdieren zoals Gerbils, Chinchilla's en Degoes moet de drinkfles beschermd worden zodat de dieren deze niet kunnen kapot knagen.

Drinkfles ophalgen

Bewaren

Specificaties
Inhoud: 125 ml | 250 ml | 500 ml
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Fret
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Trixie Glazen Drinkfles
Reviews
10 / 10
Sophie 06 September 2022

Prima fles voor mijn 3 chinchillas.

10 / 10
Wiesje 17 Juli 2022

Hele fijne flesjes! Persoonlijk vind ik deze veel fijner en meer hygiënisch dan de plastic flesjes.

  • + werkt goed
  • + hygiënisch
  • + ziet er mooi uit
  • - kan snel breken

4 / 10
Helga 19 November 2021

Mooie fles. Helaas past hij niet op een Critter Nation kooi. Het tuitje is te verticaal gebogen. Deze flessen zijn niet geschikt voor tralie kooien met een smalle tralie afstand. Met moeite heb ik de fles er toch tussen gekregen, de tralies staan nu helaas gebogen.

10 / 10
Richard 01 Januari 2020

Voor mijn kleine knagertjes is dit ideaal. Kunnen ze niet kapot bijten.

10 / 10
Roy 01 Mei 2019

Deze is niet kapot te krijgen, ideaal dus voor de echte knaagdieren die de normale plastic flesjes in een mum van tijd kapot hebben.

10 / 10
Mascha 03 November 2018

Eindelijk een flesje gevonden dat gerbil-proof is.

8 / 10
Roos 08 Maart 2018

Ik heb deze drinkfles voor mijn hamster. De fles geeft goed water en het tuitje is subtiel.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »