Trixie Glazen Drinkfles
Glazen Drinkfles €4,95 €5,49

Glazen Drinkfles

€5,49 €4,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Trixie Glazen Drinkfles voor knaagdieren

De Glazen drinkfles van Trixie is geheel van hard glas gemaakt, hierdoor is de drinkfles 100% knaagvast. Alle onderdelen zijn knaagvast, ook het ophangsysteem is gemaakt van metaal. Gerbils, Degoe's en Chinchilla's kunnen deze dus niet kapot knagen. Glazen drinkflessen isoleren beter, waardoor water langer vers blijft.

Inclusief knaagvaste metalen drinktuit
Gehele drinkfles is knaagvast
Eenvoudige water controle dankzij drijvertje
Eenvoudig en stevig te bevestigen dankzij spanveer/groef en draadbeugel
Afsluiting met kogeltechniek
Drinkfles 125 ml en 250 ml te combineren met houten drinkfleshouder

LET OP! De 500 ml drinkfles past NIET in de Trixie Natural Living Fleshouder 

Een drinkfles geeft dieren gedoseerd water. De dieren moeten tegen het kogeltje aandrukken om water te krijgen. Elke drinkfles geeft op een andere manier water. De ene drinkfles geeft heel makkelijk water waardoor deze kan druppelen/lekken en de andere drinkfles geeft minder snel water. Deze product eigenschappen zijn verschillend per drinkfles.

Sociale knaagdieren die in een groep leven kunnen het beste meerdere drinkflessen hebben, zodat voor alle dieren voldoende water beschikbaar is. Dominante dieren kunnen een drinkfles claimen waardoor andere dieren niet kunnen drinken.

Jonge dieren kunnen het beste naast een drinkfles ook een waterbakje krijgen, zodat ze altijd water hebben totdat ze gewend zijn aan het drinken uit een drinkfles.

Bij elke verandering van drinkfles is het aan te raden ook een waterbakje neer te zetten voor de dieren totdat ze gewend zijn aan de nieuwe drinkfles. Als de dieren gewend zijn aan een drinkfles die makkelijk water geeft kunnen ze moeite hebben met een drinkfles die minder makkelijk water geeft.

Willen of kunnen de dieren niet uit de drinkfles drinken, probeer dan een andere die wel bij de dieren past. Elk knaagdier is anders en heeft som zijn eigen voorkeuren.

Vul de drinkfles altijd totdat deze vol is en tik tegen het tuitje aan om er zeker van te zijn dat er geen luchtbelletje achter is gebleven. Als er een luchtbel in het tuitje achterblijft komt er geen water uit de drinkfles. Hang de drinkfles vervolgens recht op en tik met uw vinger tegen het water kogeltje totdat de fles water geeft en uw vinger nat is. Nu weet u zeker dat de fles water geeft en de dieren kunnen drinken.

Bewaren

Specificaties
Inhoud: 125 ml | 250 ml | 500 ml
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Trixie Glazen Drinkfles
Knaagdier pakketten
+ Houten Drinkfleshouder
+ Schoonmaak Borstel
Reviews
2 / 10
Gwenn 05 Augustus 2021

Deze flessen hebben nog geen uurtje aan het hok gehangen en lekte gelijk al stuk van het hok was nat vind het geen fijne flessen geen aanrader

10 / 10
Richard 01 Januari 2020

Voor mijn kleine knagertjes is dit ideaal. Kunnen ze niet kapot bijten.

10 / 10
Roy 01 Mei 2019

Deze is niet kapot te krijgen, ideaal dus voor de echte knaagdieren die de normale plastic flesjes in een mum van tijd kapot hebben.

10 / 10
Mascha 03 November 2018

Eindelijk een flesje gevonden dat gerbil-proof is.

8 / 10
Roos 08 Maart 2018

Ik heb deze drinkfles voor mijn hamster. De fles geeft goed water en het tuitje is subtiel.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »