Elmato Hennep Knabbel Touw 95 cm voor Knaagdieren & Konijnen!
Hennep Knabbel Touw 95 cm voor Knaagdieren & Konijnen! €4,95 €5,95

Hennep Knabbel Touw 95 cm voor Knaagdieren & Konijnen!

€5,95 €4,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Elmato Hennep Knabbel Touw 95 cm voor Knaagdieren & Konijnen!

Komt dat zien, komt dat zien! Het enige echte Elmato Hennep Knabbel Touw, speciaal gemaakt voor onze knaagdierenvrienden en hun konijnenmaatjes! Dit touw is niet zomaar een touw, nee, nee, dit touw is gemaakt van de fijnste hennepvezels. Dat betekent dat het niet alleen geschikt is om aan te knabbelen, maar het heeft ook een heerlijke textuur waar onze harige vriendjes dol op zullen zijn!

Natuurlijk materiaal
Ideaal voor D.I.Y projecten

Cavia's en konijnen, let op! Dit knabbel touw is jullie nieuwe favoriete speeltje. Je kunt er allerlei lekkernijen aan rijgen en het in jullie verblijf hangen. Stel je voor, een sappig stukje wortel bungelend aan dit touw, gewoon binnen pootbereik! Het is een feest voor jullie smaakpapillen en een bron van eindeloos vermaak. Maar dat is nog niet alles, jullie kunnen er zelfs knaagmateriaal aan hangen om jullie tanden op een speelse manier te slijten. Het is als een kermisattractie voor jullie tandjes!

En laten we niet vergeten dat dit touw gemaakt is van puur natuurlijk materiaal. Geen kunstmatige fratsen of stoute toevoegingen hier, alleen de beste hennepvezels voor jullie knaagplezier. Jullie verdienen immers het allerbeste!

Oh, en nog een leuke bonus: dit Elmato Hennep Knabbel Touw is perfect voor D.I.Y (Do It Yourself) projecten. Laat die knaagdiercreativiteit maar stromen! Knip het touw op maat, maak er een prachtig kunstwerk van, of bind het ergens omheen voor een extra beetje avontuur. De mogelijkheden zijn eindeloos, net als jullie speelse streken!

Dus, knaagdierenvrienden en konijnenkameraden, haal het Elmato Hennep Knabbel Touw vandaag nog in huis en maak je klaar voor knaagplezier in knaagdierstijl!

Specificaties
Materiaal: Hennep
Afmetingen (ca): 95 cm
Diameter (ca): -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Elmato Hennep Knabbel Touw 95 cm voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
8 / 10
Carlijn 01 September 2019

Leuk voor in een knaagdieren kooi, je kunt er van alles mee doen. Ik heb er een vlecht mee gemaakt en in de kooi gehangen. Ze kunnen eraan knabbelen en erop klimmen. Zit wel een rare en aanwezige geur aan het touw.

8 / 10
cheyenne van hees 11 Februari 2018

super fijn voor mijn muisjes, enkel niet zo fijn op te hangen... als er haakjes aan hadden gezeten had ik ze voor al mijn verblijven gekocht

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »