Forest Speeltoren 17 cm voor Knaagdieren!
Forest Speeltoren 17 cm voor Knaagdieren! €9,99 €10,99

Forest Speeltoren 17 cm voor Knaagdieren!

€10,99 €9,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Natuurlijke Forest Speeltoren voor Muizen en Dwerghamsters!

Klimmen, spelen en slapen. Het kan allemaal in dit gezellige hamsterhuis! De Forest Speeltoren is een veelzijdig hamsterhuis dat uw hamster de mogelijkheid geeft om naar hartenlust te spelen en te klimmen, maar ook heerlijk uit te rusten in het knusse huisje aan de onderzijde. De Forest Speeltoren is gemaakt van onbehandeld natuurhout en is geschikt voor zowel Muizen, Hamsters en Gerbils. Speeltoren is aan de onderzijde open.

Milieuvriendelijk: Gemaakt van 100% harsvrij schorshout
Twee Verdiepingen: Je knaagdieren kunnen zich op meerdere niveaus vermaken
Optimale Ventilatie: Dankzij de open bodem blijft de lucht fris en gezond in hun verblijf
Extra Uitdaging: Geef je muizen en dwerghamsters de ultieme speelervaring!
Ideaal voor Hamsterscaping!

Bied je kleine knaagdier een speel- en slaapparadijs met de Forest Speeltoren! Deze unieke toren is niet alleen een fantastische omgeving voor je dwerghamster om te ontdekken en spelen, maar ook een knus huisje om heerlijk in weg te dommelen. De Forest Speeltoren, vervaardigd uit onbehandeld natuurhout, is de droom van elke muis en dwerghamster! En het beste deel? De toren heeft een open bodem voor optimale ventilatie en biedt een extra uitdaging voor je harige vriendjes.

Het huisje is gemaakt van onbehandeld natuurhout (schorshout) zonder harskanalen. Dat betekend 100% schoon en veilig voor je dieren!

harsvrij

De Forest Speeltoren is de perfecte toevoeging aan het knaagdierverblijf. Het natuurlijke en onbehandelde hout zorgt ervoor dat je huisdieren in een veilige omgeving kunnen spelen en rusten. Geef ze de mogelijkheid om hun natuurlijke instincten te volgen terwijl ze klimmen, verkennen en genieten van een welverdiende rust in hun knusse huisje. Zorg ervoor dat je muizen en dwerghamsters de tijd van hun leven hebben met de Forest Speeltoren. Creëer een harmonieuze en avontuurlijke leefomgeving voor je geliefde knaagdieren!

Bewaren

Specificaties
Afmetingen (ca): 17 x 11 x 15 cm
Openingen (ca): Opening rond boven: ø 4 cm | Opening vierkant boven rechts/links: 5,5 x 4,5 (b x h) | Opening rond onder rechts/links: ø 3 cm
Materiaal: Hout
Open Bodem: ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster
Bijzonderheden: De producten zijn gemaakt uit naaldhoutsoorten zonder harskanalen. De door ons gebruikte houtsoorten produceren geen hars en worden langdurig gedroogd. De lijm die wij gebruiken is eveneens niet giftig voor dieren en bestaat uit een mengsel cellulose.
Forest Speeltoren 17 cm voor Knaagdieren!
Reviews
10 / 10
Anja 26 Juni 2022

Hamster speelt erop en slaapt er in

10 / 10
Nora 02 Mei 2020

Leuk, mijn hamster ging er meteen in zitten. Hij rent altijd rondjes van boven in het huisje naar onder in het huisje. Hij slaapt ook vaak beneden in het huisje.

8 / 10
Beertje 26 September 2018

Prachtig huisje, vooral voor deze prijs. Op de mijne zaten wel wat lijmklodders, die ik eraf heb geschraapt voordat ik het aan mijn hamster gaf.

8 / 10
Joris D. 01 Februari 2018

Mooie toren, wel wat klein voor een goudhamster, maar de mijne heeft de toren met open pootjes onthaald.

10 / 10
Thijs 01 Februari 2018

heeel mooi

8 / 10
Karin L. 01 Januari 2018

Hij is heel leuk.

10 / 10
Kitty 02 December 2015

Vandaag binnen, mijn Syrische hamster is er gek op! hij klimt er graag onder en slaapt er. Zeker een aanrader!

10 / 10
Mike 20 Oktober 2015

Mijn Binky heeft dit Forest Speeltoren huisje nu ook en hij vindt m helemaal geweldig. De ene keer zit hij bovenin rond en de andere keer dan slaapt hij eronder in het holletje. Heel leuk!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »