Terrarium/Gerbilarium slot voor schuifdeuren
Terrarium/Gerbilarium slot voor schuifdeuren €5,99

Terrarium/Gerbilarium slot voor schuifdeuren

€5,99
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Terrariumslot voor schuifdeuren

Een Terrariumslot voor schuifdeuren denk je misschien niet meteen aan, maar het kan ontzettend handig zijn om het terrarium toch op slot te zetten, vooral voor dieren die handig en slim zijn en weten hoe ze het ruitje op moeten schuiven. Kleine knaagdieren hoeven er maar een pootje tussen te krijgen... Voor iedereen die het zekere voor het onzekere wil nemen, hebben we een heel handig terrariumslot!

Veiligheid voorop: Het terrariumslot zorgt ervoor dat de schuifdeuren van het terrarium stevig vergrendeld blijven. Dit voorkomt dat dieren, vooral kleine knaagdieren, tussen de deuren kunnen komen en ontsnappen. Door het gebruik van een terrariumslot kun je met een gerust hart je dieren in het terrarium laten zonder je zorgen te maken over ontsnappingen.

Geschikt voor schuifdeuren: Het slot is specifiek ontworpen voor terraria met schuifdeuren. Het kan gemakkelijk worden geïnstalleerd op de deuren en biedt een stevige vergrendeling om te voorkomen dat ze onbedoeld worden geopend. Het past zich aan aan de dikte en grootte van de schuifdeuren, waardoor het geschikt is voor verschillende typen terraria.

Handig in gebruik: Het terrariumslot is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het heeft een eenvoudig sluitsysteem dat gemakkelijk te bedienen is. Het kan snel worden vergrendeld en ontgrendeld, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot het terrarium wanneer dat nodig is, terwijl je tegelijkertijd de veiligheid van de dieren waarborgt.

Kortom, een terrariumslot voor schuifdeuren is een praktisch hulpmiddel om de veiligheid van je dieren te waarborgen. Het biedt een betrouwbare vergrendeling, is eenvoudig in gebruik en duurzaam. Door het gebruik van dit slot kun je met een gerust hart genieten van je terrarium, wetende dat je dieren veilig zijn en niet kunnen ontsnappen.

Reviews
10 / 10
Marvi van Pelt 30 Juni 2023

Hartstikke handig! Nu kunnen mijn gewelddadige gerbiltjes niet meer ontsnappen :) Wel 1 min puntje; we hebben het riggeltje rechter moeten maken, anders paste het laatste stukje niet tussen de ruiten en kon het niet gemonteerd worden. Verder echt een uitvinding!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »