Knaagdierwinkel® Terrarium/Gerbilarium Zwart met schuifdeur dubbel rooster & hoge rand
Terrarium/Gerbilarium Zwart met schuifdeur dubbel rooster & hoge rand €149,99 €179,99

Terrarium/Gerbilarium Zwart met schuifdeur dubbel rooster & hoge rand

€179,99 €149,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Maak kennis met het eerste knaagdier Terrarium / Gerbilarium met dubbele ventilatie!

Hamsterscapes in volledig glazen verblijven zijn al jaren razend populair. Tot nu toe gebeurde dit vaak in omgebouwde aquaria of aangepaste terrariums. Deze omheiningen hadden ofwel een dubbel rooster voor een goede ventilatie, maar boden geen bescherming tegen knagen, ofwel hadden ze een enkel rooster aan de bovenzijde, wat door het ontbreken van het thermosiphon-principe voor een minder goede ventilatie zorgde.

Ideaal voor hamsterscaping en gerbilscaping !
Hoge rand van 25 cm
Gemaakt van 4 mm dik glas
Inclusief aluminium boven- en onderrooster. Het onderste rooster wordt beschermd door een speciaal profiel om knagen te voorkomen

Het Terrarium Black Scape is speciaal ontworpen voor het creëren van prachtige Hamsterscaping en Gerbilscaping landschappen. Met zijn hoge rand biedt dit terrarium voldoende ruimte voor het gebruik van veel strooisel, waarin kleine knaagdieren zoals Muizen en Dwerghamsters zich kunnen nestelen.

Wat houdt dit thermosifon principe van een Terrarium / Gerbilarium precies in en wat betekent dit voor u en uw dier?

Bij thermosiphon gebruiken we de principes van de thermodynamica. Warme lucht stijgt op en koude lucht daalt en deze kinetische energie gebruiken we om uw dier een goede ventilatie in het verblijf te geven.

In een woning met slechts één ventilatiepunt stijgt, ongeacht de grootte van het rooster aan de bovenzijde, de warme lucht naar boven. Maar door het ontbreken van een goede toevoer van koude, frisse lucht kan deze warme lucht slechts minimaal de accommodatie verlaten, omdat er een vacuüm is. Maar wanneer we dit vacuüm doorbreken met een tweede rooster, lager geplaatst dan het bovenste rooster, kunnen we deze vullen met schone, frisse lucht en ontstaat er een goede ventilatie.

Wat valt je op aan deze dubbele ventilatie?

Minder stank, omdat de geuren van urine en gft-afval veel sneller worden afgevoerd. Maar ook een veel betere luchtkwaliteit, waardoor uw dier geen luchtweginfecties krijgt door een gebrek aan ventilatie.

Met dit terrarium met dubbele ventilatie geniet u van een frisse en gezonde leefomgeving voor uw geliefde dier!

50 cm hoog voor extra ruimte!

Daarnaast is het terrarium 50 cm hoog, waardoor er ruimte is om een loopwiel op de bodembedekking te plaatsen. Dit terrarium is ideaal voor bijvoorbeeld " Hamsterscaping ". Dankzij de hoge rand kan er veel strooisel gebruikt worden, waar de kleine knaagdieren dan in kunnen graven. Het terrarium is geschikt voor kleine knaagdieren zoals: Muizen, Dwerghamsters, Hamsters en Gerbils.

Terrariumontwerp op maat?

Wilt u beginnen met het houden van kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters of Gerbils, maar weet u niet waar u moet beginnen, dan zijn wij er om u te helpen! Onze kennis is immers uw voordeel! Zo kunt u aan de hand van de logo's op de productafbeeldingen al zien welk terrarium geschikt is voor welk knaagdier. Als je eenmaal een terrarium hebt gekozen, kunnen we je helpen het samen te stellen. Zo kunnen wij voor u een basisopstelling in elkaar zetten en documentatie verzorgen, zodat het onderzoek u uit handen wordt genomen.

Kies je voor verzending?

Als u ervoor kiest om het terrarium te verzenden, wordt het per palletverzending naar u verzonden. De levertijd is in dit geval tussen de 2 en 3 werkdagen. Houd er rekening mee dat het terrarium na ontvangst niet kan worden geretourneerd. Bij (kleine) beschadigingen, waarbij het artikel nog bruikbaar is, bieden wij een passende korting.

NB! Het is zeer belangrijk om het terrarium bij aflevering samen met de chauffeur te controleren. Bij ernstige beschadigingen waardoor het terrarium niet meer bruikbaar is, dient u het terrarium bij aflevering te weigeren. Als het terrarium eenmaal is geaccepteerd zonder schademelding aan de bestuurder, kan er later geen schade meer worden gemeld.

terrarium gerbilarium met schuifdeur dubbel rooster high edge hamster scaping

Specificaties
Afmetingen: 80 x 40 x 50 cm | 100 x 40 x 50 cm | 100 x 50 x 50 cm
Tralie Afstand (ca): n.v.t.
Materiaal: Glas, Metaal (Rooster), Kunststof glas rail
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil
Bijzonderheden: -
Knaagdierwinkel® Terrarium/Gerbilarium Zwart met schuifdeur dubbel rooster & hoge rand
Reviews
10 / 10
Rik 01 Augustus 2023

Topkwaliteit! Ik ben er oprecht heel blij mee en mijn Gerbils ook

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »