Knaagdier Kruidenier Dari Kolf Zwart Sorghum Oogst
Dari Kolf Zwart Sorghum Oogst €7,95 €10,95

Dari Kolf Zwart Sorghum Oogst

€10,95 €7,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Dari Kolf Zwart (Sorghum) voor knaagdieren en konijnen!

Sorghum is een heerlijke en vooral gezonde snack voor konijnen, cavia's, ratten, hamsters, muizen, chinchilla's en degoes. Maar ook grotere parkieten en papegaaien zijn dol op de grote korrels van deze gierstsoort. Sorghum bestaat voor 70 procent uit zetmeel, dus het is een goede energiebron. Bovendien bevat de Darikolven-vacht eiwitten en vezels, zodat granen lang verzadigen en goed verteren.

100% Natuurlijk Rechtstreeks van de boer!
Essentiële vetten, goed voor de vacht
Heel veel knabbelplezier

De oogst is 100% natuurlijk, onbehandeld en komt rechtstreeks van de boer. Om die reden kan er nog biodiversiteit in voorkomen. 

Sorghum is rijk aan vitaminen, mineralen, eiwitten en vezels en ook glutenvrij. Deze graankorrel kan het risico op bepaalde kankers helpen verminderen, evenals helpen bij diabetes controle en -preventie. Deze gierstsoort heeft een hoog ijzer- en magnesiumgehalte.

kruiden voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: Bos
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur hoeveelheid blad/bloem aanzienlijk kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Breekbaar waardoor takjes gebroken kunnen zijn. Gebundeld waardoor takjes verstrengeld kunnen zijn.
Knaagdier Kruidenier Dari Kolf Zwart Sorghum Oogst
Reviews
10 / 10
Chantal 12 September 2021

Geweldig! Mijn hamsters zijn hier dol op en de kwaliteit van de Sorghum is ook prachtig. Ik heb DRD gebeld voor dat ik heb besteld om te vragen of het wel vers is. Ik heb namelijk bij een andere winkel een keer besteld en daar was het alles behalve vers. Aan de telefoon werd ik heel netjes te woord gestaan en is bij verteld dat bij DRD de plantjes echt vers zijn en dat is ook echt zo dus ik heb nu een vast adres waar ik mijn plantjes ga kopen, heel erg bedankt DRD

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »