Chipsi

6
Sorteren op:

Carefresh bodembedekking knaagdier konijn

CHIPSI Carefresh bodembedekking voor knaagdieren & konijnen koopt u eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel!

CHIPSI is een Duits bedrijf dat zich o.a. heeft gespecialiseerd in de vervaardiging van bodembedekkers. Na de overname van Carefresh zijn er kleurrijke bodembedekkers bijgekomen!

De natuur heeft altijd de beste oplossingen: zo is hout vooral goed in het binden van vocht. Stro is een zachte basis en dieren gebruiken het daarom graag om hun nest op te vullen. Hooi bestaat uit gemaaid gras en kruiden en bevat alle belangrijke vitamines die vooral goed zijn voor een konijn of cavia.

CHIPSI huisdierproducten bestaan ​​uit hout, cellulose, hooi, stro, maïs of hennep, en in de vele jaren dat we te maken hebben met plantaardig strooisel hebben we ontdekt hoe we deze planten kunnen verwerken zodat ze een optimale reinheid en hygiëne. Bovendien laten ze dieren zich naar hartenlust amuseren, spelen, rusten en terugtrekken. Biologisch, geen chemische toevoegingen

  • Gemaakt van hout en organische vezels
  • Biologisch afbreekbaar
  • Geschikt voor gevoelige kleine huisdieren
  • Extra geurbindend
  • Extra absorberend
  • Extra stofvrij
  • Extra winstgevend

 

CHIPSI Carefresh bodembedekking: Geef je harige vrienden het beste comfort, eenvoudig en snel verkrijgbaar bij DRD Knaagdierwinkel!

Stel je voor: je knaagdieren en konijnen verdienen het allerbeste in hun kooien, en dat is precies wat CHIPSI Carefresh bodembedekking biedt! Met zorg vervaardigd door het Duitse bedrijf CHIPSI, dat gespecialiseerd is in hoogwaardige bodembedekkers, inclusief de kleurrijke toevoegingen van Carefresh!

Moeder Natuur heeft altijd de beste oplossingen gehad. Hout is geweldig in het vasthouden van vocht, stro zorgt voor een zachte basis en dieren gebruiken het graag om hun nestjes mee op te vullen. Hooi, gemaakt van gras en kruiden, zit boordevol belangrijke vitamines die vooral goed zijn voor konijnen en cavia's.

Bij CHIPSI maken we huisdierproducten van hout, cellulose, hooi, stro, maïs of hennep. In de vele jaren dat we met plantaardige bodembedekking werken, hebben we ontdekt hoe we deze materialen kunnen verwerken voor optimale reinheid en hygiëne. Bovendien zorgen ze ervoor dat dieren naar hartenlust kunnen spelen, rusten en zich terugtrekken. Onze producten zijn biologisch en bevatten geen chemische toevoegingen.

Gemaakt van hout en organische vezels, is CHIPSI Carefresh bodembedekking biologisch afbreekbaar en geschikt voor gevoelige kleine huisdieren. Het is niet alleen extra geurbindend, absorberend en stofvrij, maar ook nog eens economisch in gebruik. Je krijgt dus veel waar voor je geld!

Dus waar wacht je nog op? Verwen je harige vrienden met het comfort dat ze verdienen en geniet van het gemak van het bestellen van CHIPSI Carefresh bodembedekking bij DRD Knaagdierwinkel. Je harige huisgenoten zullen je dankbaar zijn!

carefresh voor knaagdieren en konijnen

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »