Beaphar Multi Reiniger 500 ml voor Knaagdieren & Konijnen!
Multi Reiniger 500 ml voor Knaagdieren & Konijnen! €10,95 €11,95

Multi Reiniger 500 ml voor Knaagdieren & Konijnen!

€11,95 €10,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
  • Klantenservice van 09:00 tot 18:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Beaphar Multi Reiniger 500 ml voor Knaagdieren & Konijnen!

Beaphar Multi-Reiniger is geschikt voor het schoonmaken van manden, kattenbakken, knaagdierverblijven, speeltjes, vloeren, oppervlakken, stoffen etc. Het product zorgt voor een uitstekende reiniging en bevordert een veilig en gezond omgevingsmicrobioom. Het product breekt organische resten (zoals vuil of allergenen) snel af en laat een laagje probiotica achter, die actief blijven tot lang na de schoonmaakbeurt.

Schoonmaken van manden, kattenbakken en knaagdierverblijven
Schoonmaken van speeltjes, vloeren, oppervlakken en stoffen
Milieuvriendelijk

Een gezond microbioom

De multi reiniger bevat probiotica, gezonde bacteriën, die actief organische resten (achtergelaten door huisdieren), afbreken. Het unieke van deze samenstelling is,d at ze na de reiniging bijdragen aan een gezond microbioom. Eelke omgeving heeft een microbioom, dit is de verzameling van alle bacteriën, schimmels en andere microben, goede ën slechte. Dit microbioom kan uit balans raken, bijvoorbeeld door veelvuldig gebruik van desinfectiemiddelen. Reinigen met probiotica zorgt voor voldoende gezonde micro-organismen in de omgeving waardoor de "slechte" minder kans hebben zich te ontwikkelen. De leefomgeving voor zowel het dier als de mens, blijft hierdoor gezond.

Met probiotica voor een gezond microbioom
Speciaal voor kattenbakken, kooien en hokken
Met frisse kokosgeur

I'm Green

De verpakking draagt het "I'm green"label. Dit zegt onder ander edat de verpakkingen worden gemaakt van milieu-vriendelijk geteelde suikerriet, dat ze recyclebaar zijn en dat de productie minder belastend is voor het milieu.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Multi Reiniger

Schudden voor gebruik. Spray op een afstand van 15-30cm. Schoonmaken: Spray royaal op het oppervlak. Laat het een paar minuten intrekken. Veeg af met een schone, vochtige doek. Bij het schoonmaken van drink- of eetbakjes, achteraf goed naspoelen met schoon water. Allergenen verwijderen: Spray het voorwerp in en laat het drogen. Niet afspoelen. Herhaal één keer per week.

Samenstelling Beaphar Multi Reiniger

<5% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, <5% amfotere oppervlakteactieve stoffen, 1,2-benzisothiazolin-3-on, enzymen, parfum, bacteriën (probiotica), plantenextracten (Yucca schidigera).

Beaphar Multi Reiniger 500 ml

Specificaties
Inhoud: 500 ml
Geschikt voor: Reiniging van verblijven en oppervlakten
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Beaphar Multi Reiniger 500 ml voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
10 / 10
Cheyenne 08 April 2022

Ruikt heel fris naar cocos en maakt goed schoon

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »