Beaphar Mite Blocker Combi 500 gram
Mite Blocker Combi 500 gram €14,95 €15,95

Mite Blocker Combi 500 gram

€15,95 €14,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Beaphar Mijt Blocker Combi 500 gram

Mite Blocker Combi van Beaphar is speciaal ontwikkeld voor volièrevogels en hoenderachtigen zoals sierkippen, fazanten en kwartels en hun omgeving. Deze spray op basis van Dimethicon immobiliseert bloedluizen, mijten, luizen, vlooien, teken en andere parasieten. Mite Blocker Combi heeft een onmiddellijke werking en beschermt je dier en zijn omgeving. De specifieke formule van dit product respecteert het dier: - Bevat geen chemische insecticiden. - Bevat geen pesticiden. - Verrijkt met Aloë Vera. Dimethicon immobiliseert de gewrichten van parasieten op mechanische wijze, door contact met het product. Dit werkt in alle levensstadia van de parasieten: eitjes, larven en de volwassen stadia. Mite Blocker Combi van Beaphar is het ideale alternatief voor insecticiden. Het kan gebruikt worden in volières en kippenhokken, kooien en ook op vogels en hoenderachtigen zelf.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Mijt Blocker Combi 500 gram

Goed schudden voor gebruik. - Op het dier: Bespuit het verendek tegen de veerrichting in, van op een afstand van 10cm tot de veren lichtjes vochtig zijn. - Omgeving: Haal de dieren, de drink- en voederbakjes uit de kooi en maak grondig schoon. Vernevel daarna de Mite Blocker Combi op de zitstokken, de bodem en alle hoeken en spleten waar parasieten zich kunnen schuilhouden. Breng een tweede laag aan. Na de behandeling kunnen de dieren en de drink- en voederbakjes onmiddellijk terug geplaatst worden. De behandeling kan om de 5 dagen herhaald worden.

Specificaties
Inhoud: 500 ml
Geschikt voor: volièrevogels en hoenderachtigen zoals sierkippen, fazanten en kwartels en hun omgeving
Bijzonderheden: Dimethicon immobiliseert bloedluizen, mijten, luizen, vlooien, teken en andere parasieten.
Beaphar Mite Blocker Combi 500 gram
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »