Aluminium Knaagdier Koelplaat voor Knaagdieren & Konijnen!
Aluminium Knaagdier Koelplaat voor Knaagdieren & Konijnen! €4,95 €5,95

Aluminium Knaagdier Koelplaat voor Knaagdieren & Konijnen!

€5,95 €4,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Aluminium Koelplaat: Verkoeling voor je Pluizige Vrienden!

koel voor knaagdieren tijdens warme dagenHet Aluminium Koelplaat geeft verkoeling aan knaagdieren die het warm hebben. Het bed is eenvoudig te gebruiken door het in het verblijf neer te leggen. Daarnaast is het 100% knaagvast!

Stel je voor: een heerlijke, koele oase speciaal ontworpen voor de pluizige knaagdieren en konijnen in je leven. Maak kennis met de Aluminium Koelplaat, de ultieme verfrissing voor je harige vrienden!

Dit verkoelende bed is de perfecte manier om je knaagdieren en konijnen te helpen wanneer ze het warm hebben. Het gebruik is heel eenvoudig: plaats de koelplaat gewoon in hun verblijf, en laat de magie van verkoeling beginnen.

Waarom jouw Knaagdieren en Konijnen dol zijn op de Aluminium Koelplaat?

Ondersteunt de regulering van de lichaamstemperatuur: Net zoals een knaagdier zijn holletje gebruikt om koelte te vinden, biedt deze koelplaat een vergelijkbare verlichting tijdens warme dagen.

Lekker koel tijdens warme dagen: Met deze koelplaat blijven je pluizige vrienden heerlijk koel, zelfs als de zon genadeloos schijnt.

100% knaagvast: We begrijpen dat knaagdieren soms alles proberen te knagen, maar deze koelplaat is onverwoestbaar voor hun tanden - echt knaagvast!

De Aluminium Koelplaat werkt eigenlijk vergelijkbaar als een koelsteen, maar met een moderne twist. Het geeft jouw knaagdieren en konijnen prettige verkoeling en is ook nog eens eenvoudig te reinigen. 

Specificaties
Afmeting (ca): 12 x 8 x 0,2 cm | 20 x 15 x 0,2 cm | 30 x 20 x 0,2 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Aluminium Knaagdier Koelplaat voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
8 / 10
Danielle 04 Juni 2021

Mijn konijnen zijn er blij mee met deze warmte en zitten er graag op. Enige minpuntje is de grote.... Ik heb er 4 naast elkaar liggen want ik heb 5kg konijnen

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »