Knaagdierwinkel® Aluminium Chinchilla Huis 30 cm voor Knaagdieren!
Aluminium Chinchilla Huis 30 cm voor Knaagdieren! €49,99

Aluminium Chinchilla Huis 30 cm voor Knaagdieren!

€49,99
Nu 4 artikelen nog op voorraad
 • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
 • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
 • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Aluminium Chinchilla Huis 30 cm voor Knaagdieren!

koel voor knaagdieren tijdens warme dagenHet Aluminium Chinchilla Huis is een 100% knaagvast huis speciaal gemaakt voor Chinchilla's. Het huis kan zowel neergezet worden als ook eenvoudig worden opgehangen in het verblijf. Het huis is open aan de zijkanten en heeft aan de voorzijde een open ronde in/uitgang. Dankzij het koele materiaal geeft het huis extra verkoeling tijdens warme dagen. De dieren kunnen zowel in als ook op het huis zitten waardoor er meer zitruimte is.

100% Knaagvast
Koel tijdens warme dagen
Ruim met veel openingen

Het huis is ook heel geschikt voor Degoe's, Gerbils of Ratten. Eindelijk een huis dat 100% knaagvast is, geschikt voor de echte knagers en lekker koel tijdens warme dagen!

Verkoeling tijdens warme dagen!

Het aluminium huis werkt een beetje als een koelsteen. Het blijft lekker koel en dat is vooral tijdens warme dagen heel prettig voor de dieren. Knaagdieren koelen af via hun pootjes. Als de dieren op het koele aluminium gaan zitten kunnen ze hun lichaamstemperatuur reguleren. 

Ook voor in de winter!

Het aluminiumhuis geeft dan wel verkoeling in de zomer, maar in de winter is het net zo praktisch, want het feit dat het knaagvast is is natuurlijk ideaal! Voor extra warmte in de winter is een leuk mandje of fleece dekentje leuk om te gebruiken en zodra de zomer weer aanbreekt kunnen de pootjes weer gekoeld worden.

Twee varianten van het huis

Het Aluminium Chinchilla Huis is verkrijgbaar in twee varianten, te weten een open en een dichte vorm. De dichte zijkanten geeft een extra gevoel van veiligheid en geborgenheid, maar is anderzijds wel kwetsbaarder door het gebruik van hout. 

Specificaties
Afmetingen (ca): 30 x 20 x 20 cm
Openingen (ca): Links/rechts: ø 20 cm | Voorkant: ø 12 cm
Materiaal: Aluminium
Open Bodem: Nee
Geschikt voor: Knaagdieren, Gerbil, Rat, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Knaagdierwinkel® Aluminium Chinchilla Huis 30 cm voor Knaagdieren!
Reviews
10 / 10
M de Voogd 03 Oktober 2023

Prima huisje voor de chinchilla’s, ik heb er inmiddels meerdere in de kooi zowel met als zonder houten zijkanten. Afgelopen zomer was het ook ideaal want het heeft een verkoelend effect dus tijdens de warmte zaten de chinchilla’s hier lekker in. Ook fijn dat ze het niet kunnen stuk knagen, alleen de houten zijkanten, die moeten er aan geloven;) Al met al ben ik hier heel tevreden over!

 • + Verkoelend
 • + Knaag-proof
 • + Makkelijk schoon te maken
 • - Geen minpunten!

10 / 10
M de Voogd 21 Mei 2022

Mooi afgewerkt, goed op te hangen in de kooi, knaagproof en qua formaat ideaal voor de chinchilla's. Voelt lekker koel aan tijdens warme dagen dan liggen ze er graag te slapen. Knagen kunnen ze aan de overige houten plankjes en de wilgentakken, zo blijft er in elk geval een huisje heel ;)

 • + Afwerking
 • + Verkoelend
 • + Knaagproof
 • - Geen minpunten te ontdekken

10 / 10
tẽt 09 September 2020

tẽt

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »