Trixie Zandbak 27 cm
Zandbak 27 cm €12,99 €13,99

Zandbak 27 cm

€13,99 €12,99
Niet op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Leverbaar vanaf vrijdag
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Geniet van Een Frisse Vacht met de Trixie Zandbak voor Jouw Kleine Avonturiers!

Deze Trixie Zandbak is gemaakt van kunststof en is blauw van kleur. De zandbak is geschikt voor nagel- en lichaamsverzorging en draagt bij aan een zachte en soepel vacht van de knaagdieren. Dankzij de zandbak kan uw knaagdier ongestoord badderen en dankzij de handige vorm van de zandbak blijft het zand in zoveel mogelijk in de zandbak.

Stel je voor: een zonnige zandbak, blauw van kleur en gemaakt van duurzaam kunststof. Een plek waar jouw geliefde knaagdieren kunnen spelen, rollen en zichzelf verzorgen, alles in één! Met de Trixie Zandbak wordt vachtverzorging een echt feest voor jouw kleine vriendjes.

 Optimale Vachtverzorging: Deze zandbak is speciaal ontworpen om nagel- en lichaamsverzorging te ondersteunen, waardoor de vacht van jouw knaagvriendjes zacht en soepel blijft.

 Onmisbaar voor Gerbils, Chinchilla's en Degoes: Knaagdieren zoals Gerbils, Chinchilla's en Degoes hebben een zandbak nodig voor een optimale vachtverzorging. Met de Trixie Zandbak geef je ze precies wat ze nodig hebben voor een gezonde en glanzende vacht.

 Handig en Praktisch: De handige vorm van de zandbak zorgt ervoor dat het zand zoveel mogelijk binnen de bak blijft, waardoor je knaagdieren ongestoord kunnen badderen zonder dat het hele verblijf een zandbak wordt.

Gebruiksaanwijzing als zandbakje

1. Vul de zandbak met voldoende chinchillazand - een laag die dik genoeg is om lekker te badderen.
2. Gebruik alleen chinchillazand als badzand, andere soorten zand zijn minder geschikt.
3. Vermijd schelpenzand, omdat dit te scherp kan zijn en de huid en vacht van de dieren kan beschadigen.

Met de Trixie Zandbak geef je jouw kleine avonturiers de perfecte plek om te spelen én zichzelf te verzorgen. Dus haal vandaag nog deze handige zandbak in huis en geef jouw knaagdieren de verzorging die ze verdienen!

Specificaties
Afmeting (ca): 27 × 18 × 16 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamster, Gerbil, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Alleen onder toezicht aanbieden
Trixie Zandbak 27 cm
Reviews
8 / 10
Anke 01 Augustus 2018

Mijn chillie’s zijn er verzot op !

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »