Elmato Zandbak Blank voor Knaagdieren!
Zandbak Blank voor Knaagdieren! €18,99 €25,95

Zandbak Blank voor Knaagdieren!

€25,95 €18,99
Op voorraad
 • Persoonlijk & deskundig advies
 • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
 • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
 • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Elmato Zandbak Blank voor Knaagdieren!

Het Elmato Zandbak Blank voor Knaagdieren is de perfecte aanvulling op het verblijf van jouw knaagdier! Deze zandbak biedt jouw knaagdier een speciale plek om heerlijk te badderen en te spelen.

Het Badhuis is geschikt voor zowel Dwerghamsters als Goudhamsters. Het heeft aan beide zijden een ingang waar uw knaagdier makkelijk doorheen kan kruipen. Ook is het plexiglas aan de voorzijde afneembaar. Dankzij de dichte structuur zal er geen badzand gemorst worden. Dit badhuis is een mooie aanvulling en zal uw knaagdier veel bad plezier bezorgen!

Mooi uitzicht op badderende dieren dankzij plexiglas
Extra zitruimte dankzij platte dak
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Het badhuis is geschikt voor zowel Dwerghamsters als Goudhamsters. Het is ontworpen met ingangen aan beide zijden, zodat jouw knaagdier gemakkelijk naar binnen kan kruipen. Dankzij het plexiglas aan de voorzijde heb je een prachtig uitzicht op jouw badderende knaagdier.

Met de dichte structuur van de zandbak hoef je je geen zorgen te maken over morsend badzand. Het zand blijft keurig in de zandbak, waardoor het verblijf van jouw knaagdier schoon en opgeruimd blijft.

Naast het bieden van badplezier, heeft de zandbak ook andere voordelen. Het platte dak van de zandbak zorgt namelijk voor extra zitruimte voor jouw knaagdier. Ze kunnen erop klimmen, zitten en genieten van hun omgeving.

De Elmato Zandbak is niet alleen praktisch, maar ook ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping. Het stelt je in staat om een natuurlijke omgeving te creëren met zand, tunnels en andere elementen die het natuurlijke gedrag van jouw knaagdier stimuleren.

Geef jouw knaagdier de ultieme badderervaring en speelplezier met de Elmato Zandbak Blank voor Knaagdieren. Laat ze genieten van het zand en zie hoe ze zich vermaken in hun eigen kleine paradijs!

Gebruiksaanwijzing Zandbak Blank

Vul de zandbak met voldoende chinchillazand. Met voldoende bedoelen we een laag die dik genoeg is om lekker te badderen. Gebruik enkel chinchillazand als badzand. Andere soorten zand zijn minder of niet geschikt als badzand. Schelpenzand mag in geen geval gebruikt worden, omdat het te scherp is en de huid en de vacht van de de dieren kan beschadigen. 

Specificaties
Materiaal: Multiplex Hout
Afmetingen (ca): 26 x 15 x 16 cm
Diameter (ca): opening 26 cm: ø 7,5 cm | opening 39 cm: ø 7,5 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil
Bijzonderheden: Alleen onder toezicht aanbieden
Elmato Zandbak Blank voor Knaagdieren!
Reviews
6 / 10
Marian VD 10 November 2022

Mijn hamster gebruikt deze overdekte zandbak vaak, maar omdat de holtes aan de zijkanten zeer laag zijn, is het moeilijk om voldoende zand toe te voegen. Hierdoor kan Niko nog steeds niet diep graven in zijn zand, wat hij anders graag doet. Omdat de holtes laag gesitueerd zijn kan het zand nog steeds gemakkelijk uit de container ontsnappen, wat de overdekking onnodig maakt als het dient om zandverlies tegen te gaan.

 • + Overdekt
 • + Ingang en uitgang langs beide zijdes
 • - Lage holtes aan de zijkanten
 • - Niet voldoende plaats voor diep genoeg zand

4 / 10
Imke 28 September 2022

Het zandbakje zag er in eerste instantie prima uit, toen ik er zand in deed liep het er aan alle kanten uit… waarschijnlijk een productiefout maar niet heel handig. Op de afbeelding zie je een kleine hamster die uit het zandbakje gaat, daar lijkt het dus alsof ze zandbak niet heel groot is. Ook zie je een soort opstapje, die was bij mij niet aanwezig… ik was helaas teleurgesteld in het product zelf maar ook in het bedrijf, ik kon nergens een telefoonnummer vinden en na een mail gestuurd te hebben, kreeg ik geen reactie. Heb het teruggestuurd in de hoop mijn geld terug te krijgen.

 • + Ziet er netjes uit
 • - Lek
 • - Afbeelding op site niet realistisch

10 / 10
Saskia 01 Maart 2020

Goed product!

6 / 10
John 01 Maart 2019

Op zich is het een goed product, maar het het had iets beter afgewerkt kunnen worden, bijv met een stalen randje zodat de chinchilla niet aan het hout kan knagen.

8 / 10
Rebecca 01 Maart 2019

Mijn syrische hamster vindt het erg leuk om erin te graven en in te ravotten. Alleen de klep boven op kan niet open zoals op het plaatje aangegeven staat... Mss productiefout

8 / 10
Claudia 01 April 2018

Rondjes hadden iets hoger gemoeten Zand word er zo uit gegooid maar hun slaap huisje staat nu leeg want het badhuisjes hebben ze in gebruik genomen als slaap plek het leukste wat hier aan is dat je ze kan zien samen rollebollen dus veel kijk plezier huisje werd al de volgende dag bezorgd

10 / 10
Tamara 05 Juni 2016

Prachtige zandbak! Ik vind het echt schitterend. Ik heb deze voor mijn Syrische Hamster gekcoht en ik ben er heel blij mee. De kwaliteit is erg goed, de ingangen zijn groot genoeg. Het plexiglas kan eruit, de deksel kan open. Kortom een echte aanrader!

10 / 10
Samantha 21 Oktober 2015

Ideale uitvinding dit. Ik gebruikte eerder een schaaltje als zandbakje voor mijn hamster. Nu heb ik sinds een week dit badhuis in gebruik. Het zand blijft er mooi in liggen. Ik vind het plexiglas ook leuk. Het is dicht en toch kun je mee kijken.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »