Elmato Zandbak Blank
Zandbak Blank €17,49 €19,95

Zandbak Blank

€19,95 €17,49
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Productomschrijving

Elmato Zandbak Blank

Het Badhuis is geschikt voor zowel Dwerghamsters als Goudhamsters. Het heeft aan beide zijden een ingang waar uw knaagdier makkelijk doorheen kan kruipen. Ook is het plexiglas aan de voorzijde afneembaar. Dankzij de dichte structuur zal er geen badzand gemorst worden. Dit badhuis is een mooie aanvulling en zal uw knaagdier veel bad plezier bezorgen!

Mooi uitzicht op badderende dieren dankzij plexiglas
Uitschuifbaar plexiglas
Extra zitruimte dankzij platte dak

De zandbak is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Elke maat is geschikt voor andere diersoorten. 

Gebruiksaanwijzing Zandbak Blank

Vul de zandbak met voldoende chinchillazand. Met voldoende bedoelen we een laag die dik genoeg is om lekker te badderen. Gebruik enkel chinchillazand als badzand. Andere soorten zand zijn minder of niet geschikt als badzand. Schelpenzand mag in geen geval gebruikt worden, omdat het te scherp is en de huid en de vacht van de de dieren kan beschadigen. 

Specificaties
Materiaal: Multiplex Hout
Afmetingen: 20 x 13 x 13 cm | 26 x 15 x 16 cm | 39 x 17,5 x 21 cm
Diameter: opening 26 cm: ø 7,5 cm | opening 39 cm: ø 7,5 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil
Bijzonderheden: Alleen onder toezicht aanbieden
Elmato Zandbak Blank
Knaagdier pakketten
+ Schep S
+ Supreme Badzand
Reviews
10 / 10
Saskia 01 Maart 2020

Goed product!

6 / 10
John 01 Maart 2019

Op zich is het een goed product, maar het het had iets beter afgewerkt kunnen worden, bijv met een stalen randje zodat de chinchilla niet aan het hout kan knagen.

8 / 10
Rebecca 01 Maart 2019

Mijn syrische hamster vindt het erg leuk om erin te graven en in te ravotten. Alleen de klep boven op kan niet open zoals op het plaatje aangegeven staat... Mss productiefout

8 / 10
Claudia 01 April 2018

Rondjes hadden iets hoger gemoeten
Zand word er zo uit gegooid maar hun slaap huisje staat nu leeg want het badhuisjes hebben ze in gebruik genomen als slaap plek het leukste wat hier aan is dat je ze kan zien samen rollebollen dus veel kijk plezier huisje werd al de volgende dag bezorgd

10 / 10
Tamara 05 Juni 2016

Prachtige zandbak! Ik vind het echt schitterend. Ik heb deze voor mijn Syrische Hamster gekcoht en ik ben er heel blij mee. De kwaliteit is erg goed, de ingangen zijn groot genoeg. Het plexiglas kan eruit, de deksel kan open. Kortom een echte aanrader!

10 / 10
Samantha 21 Oktober 2015

Ideale uitvinding dit. Ik gebruikte eerder een schaaltje als zandbakje voor mijn hamster. Nu heb ik sinds een week dit badhuis in gebruik. Het zand blijft er mooi in liggen. Ik vind het plexiglas ook leuk. Het is dicht en toch kun je mee kijken.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »