Vitakraft VitaGarden Meelwormen 200 gram (stazak)
VitaGarden Meelwormen 200 gram (stazak) €8,99 €9,99

VitaGarden Meelwormen 200 gram (stazak)

€9,99 €8,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Vitakraft VitaGarden Meelwormen 200 gram (stazak)

Vitakraft gedroogde meelwormen zijn een lekkere traktatie voor kleine knaagdieren zoals Muizen, Gerbils, Hamsters en Ratten. Doordat de meelwormen gevriesdroogd zijn blijft de smaak behouden en zijn ze voor lange tijd houdbaar.

Kwaliteit zoals in de natuur
Met veel essentiële voedingsstoffen voor vrij levende vogels
Bestrooi de meelwormen op een zo beschut mogelijke plaats

U kunt de gedroogde meelwormen door het knaagdiervoer mengen of afzonderlijk als snack geven. De gedroogde meelwormen zijn verpakt in een handige hersluitbare stazak.

gedroogde meelwormen

De Dikstaartgerbil moet naast zijn hoofdvoeding ook (gedroogde) insecten krijgen. Dikstaartgerbils zijn namelijk van nature insecten eters. Dit is ook goed te zien aan de spitse snuit. Gerbilvoer is een zeer goede basis voor de Dikstaartgerbil, maar deze moet dagelijks (gedroogde) meelwormen, krekels, kevers, en andere insecten krijgen. Om te voldoen aan deze voedingsbehoefte hebben wij ook verschillende insectenmixen voor de dieren.

De meelwormen zijn met name geschikt voor knaagdieren die ook insecten in hun dagelijkse dieet nodig hebben. Dat zijn bijvoorbeeld: Muizen (KleurmuisAfrikaanse Dwergmuis), Dwerghamsters (Russische DwerghamsterCampbelli DwerghamsterChinese Dwerghamster), HamstersMongoolse GerbilDikstaartgerbilsRatten en Relmuizen.

Specificaties
Inhoud (ca): 200 gram
Samenstelling: Eiwit: 52% Vetgehalte: 26,8% Ruwe Vezels: 4,8% Vocht: 5%
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat | Buitenvogel
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Vitakraft VitaGarden Meelwormen 200 gram (stazak)
Reviews
10 / 10
Maud 01 Januari 2021

Prima, goed knapperig

10 / 10
Marscha 15 Oktober 2019

De hamsters vinden het heel lekker

10 / 10
angelique 08 Mei 2017

Een zak meelwormen aangeschaft voor onze hamster. Ze vind ze heerlijk. zo leuk om te zien hoe zede worm tussen haar voorpootjes vasthoud en m dan heerlijk oppeuzelt. Maar ja het zijn wel heel veel wormen voor zo een klein hamstertje. Dus genieten de merels en musjes in onze tuin er ook volop van. En als hij leeg is kopen we gewoon een nieuwe

10 / 10
Kitty 19 Januari 2016

Het is niet het goedkoopste snackje voor de hamster/gerbil enz maar je doet er heel erg lang mee en ze vinden het helemaal lekker !

10 / 10
Jasmijn Klompenhouwer 20 Oktober 2015

Omdat het mij niet lukte levende meelwormen te houden, heb ik besloten over te gaan op gedroogde. In eerste instantie leek de prijs wat hoog voor 200 gram, maar je krijg echt waar voor je geld! Ik doe inmiddels al meer dan een half jaar met deze zak en ik heb nog zoveel over. Het is een geweldige aanvulling voor hamsters en ze vinden het allemaal erg lekker. 5 sterren :).

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »