Trixie Houten Loopplank 50 cm
Houten Loopplank 50 cm €9,99

Houten Loopplank 50 cm

€9,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Houten Loopplank - Voor Gemakkelijke Toegang tot het Verblijf van Jouw Knaagdieren en Konijnen!

Dankzij deze handige loopplank kunnen de dieren makkelijk in en uit het verblijf. De antislip laag zorgt voor een veilige afstap zonder uit te glijden. Tegelijkertijd slijten de nageltjes door het lopen over de loopplank. Vooral fijn voor Cavia's en Konijnen.

Geef jouw knaagdieren en konijnen de vrijheid om moeiteloos in en uit hun verblijf te bewegen met de Trixie Houten Loopplank! Deze handige loopplank is speciaal ontworpen om het in- en uitstappen te vergemakkelijken, met een antislip laag voor een veilige afstap zonder risico op uitglijden. Bovendien helpt het lopen over de loopplank bij het natuurlijk slijten van de nageltjes, wat vooral gunstig is voor cavia's en konijnen.

 Voor Kleindierverblijven: De Trixie Houten Loopplank is ideaal voor gebruik in kleindierverblijven en -stallen, waardoor jouw huisdieren gemakkelijk toegang krijgen tot hun leefruimte.

 Gemakkelijk te Bevestigen: De loopplank is ontworpen om eenvoudig aan de ingang van het verblijf te worden gehangen, zodat jouw knaagdieren en konijnen moeiteloos in en uit kunnen stappen.

 Modulair Ontwerp: Je kunt de loopplank eenvoudig uitbreiden door extra loopplanken toe te voegen, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het ontwerpen van het verblijf van jouw huisdieren.

 Gemaakt van Grenenhout: De loopplank is gemaakt van grenenhout en voorzien van een laagje lasuur voor extra bescherming tegen weersinvloeden.

Wat is de gebruiksaanwijzing van de Trixie Houten Loopplank?

1. Hang de Trixie Houten Loopplank stevig aan de ingang van het verblijf van jouw knaagdieren en konijnen.
2. Controleer regelmatig op veroudering en slijtage en vervang indien nodig.
3. Voor een langere levensduur raden we aan om het hout om de 1-3 jaar te behandelen met een niet-giftige houtlak of -verf op waterbasis, geschikt voor buitengebruik.

Met de Trixie Houten Loopplank geef je jouw knaagdieren en konijnen de vrijheid om veilig en comfortabel te bewegen in hun verblijf, terwijl ze genieten van natuurlijke slijtage van hun nagels.

Specificaties
Afmeting (ca): 20 x 50 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Niet spijkervrij
Trixie Houten Loopplank 50 cm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »