Vetramil Honingzalf Tube 10 gram
Honingzalf Tube 10 gram €9,99 €10,05

Honingzalf Tube 10 gram

€10,05 €9,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Honingzalf Tube 10 gram

Vetramil honingzalf bevat honing met een hoog enzymgehalte. De honing kan helpen de huid van knaagdieren en konijnen te reinigen van bacteriën en ondersteunt de regeneratie van de huid. Honing versnelt het herstel en is gunstig voor de beschadigde huid. Vetramil honingzalf bevat specifieke essentiële oliën met heilzame eigenschappen die goed werken bij huidproblemen. 

100% Natuurlijk
100% Veilig

Daarnaast voorkomen de etherische oliën dat dieren de zalf likken en houden ze insecten op afstand. De lage pH van Vetramil ondersteunt de conditie en natuurlijke weerstand van de huid.

Voor Vetramil® zalf worden alleen pure en hoogwaardige ingrediënten gebruikt. De productie vindt plaats onder het gecertificeerde kwaliteitssysteem van Bfactory Health Products B.V. Vetramil producten bevatten geen farmaceutische stoffen.

Gebruiksaanwijzing Vetramil Honingzalf

Vetramil® is een effectieve zalf die kan worden aangebracht op alle dieren zoals honden, katten, paarden, knaagdieren, schapen, koeien, vogels. Vetramil ondersteunt het natuurlijke herstel van de huid. Vetramil verzacht de rode huid en regenereert. Vetramil kan worden afgedekt met een secundair verband. Vetramil kent geen wachttijd. Vetramil kan 1-2 keer per dag worden aangebracht.

Specificaties
Inhoud: 10 gram
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren. Bij twijfel over de gezondheid, medicatie of de behandeling van uw dier dient u altijd een dierenarts te raadplegen
Vetramil Honingzalf Tube 10 gram
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »